Search

Photos: Έστειλαν μήνυμα κατά της βίας & τίμησαν την μνήμη του Άλκη Βασίλισσες, Ροδόπη 87 και Καβάλα 86

Σε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή δράση προχώρησαν οι τρεις γυναικείες ομάδες Ξάνθης, Κομοτηνής και Καβάλας διοργάνωσαν τουρνουά στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας τιμώντας παράλληλα την μνήμη του τελευταίο θύματος οπαδικής βίας, τον Άλκη Καμπανό.

Στο γήπεδο της Θαλάσσιας Βασίλισσες της Θράκης, Ροδόπη 87 και Καβάλα 86 έπαιξαν ποδόσφαιρο στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα κατά της βίας. Μάλιστα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού ενώ και οι τρείς ομάδες φωτογράφηκαν όλες μαζί ενώ οι παίκτριες τις Βασίλισσας που αγωνίστηκαν στο τελευταίο ματς φορούσαν την φανέλα της καμπάνιας του ΠΣΑΠ κατά της οπαδικής βίας με τα τελευταία λόγια του Άλκη “Μην με χτυπάτε άλλο”

Για την ιστορία στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ματς η Ροδόπη 87 επικράτησε με 2-0 τις Βασίλισσας της Θράκης. Στο δεύτερο η ομάδα της Κομοτηνής πέτυχε νέα νίκη επικρατώντας με 2-0 της Καβάλας 86. Στο τελευταίο ματς του τουρνουά οι Βασίλισσες επικράτησαν με 2-0 της Καβάλας.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA 

http://

Share it