Search

Τρίποντο-ανάσα με καλή εμφάνιση για την Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Άρη Αβάτου

Μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλει για να παραμείνει στην Γ’ Εθνική πέτυχε η Αλεξανδρούπολη FC επικρατώντας 3-1 του Άρη Αβάτου.

Η ομάδα του Έβρου, κάνοντας ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα της σεζόν, σημείωσε 3 γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο για τους Ξανθιώτες να επιστρέψουν διεκδικώντας κάτι. Ο προπονητής της Αλεξανδρούπολης Μιχάλης Φλώρος, παρέταξε για πρώτη φορά την ομάδα του με 4-4-2, με Ρουμπιέ και Μαντζίρη επιθετικό δίδυμο, με τον δεύτερο μάλιστα να ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός και να σκοράρει.

Μόλις στο 6ο λεπτό μετά από δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Δορουγιδένη, η μπάλα θα φτάσει μέσα στην περιοχή, θα απομακρυνθεί από την άμυνα του Άρη αλλά θα στρωθεί στον Καρακασίδη που με ωραίο γυριστό θα ανοίξει το σκορ για την Αλεξανδρούπολη. Στο 18′ ο Ρουμπιές θα φύγει στην αντεπίθεση, θα πασάρει την τελευταία στιγμή για τον Καρακασίδη και αυτός θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και δεύτερο για την ομάδα του. Στο 25′ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπαρμπαγιάννης θα βρεθεί μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του θα καταλήξει στο δοκάρι ενώ στην συνέχεια η άμυνα του Αβάτου θα απομακρύνει. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μαντζίρης μετά από σέντρα θα πάρει την κεφαλιά και θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 37′ ο Άγγελος Πατσιώρας θα πάρει την κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Στο 66′ ωραίο σουτ του Χριστοφορίδη, απέκρουσε ο Νταφόπουλος. Στο 88′ ο Παπαδόπουλος θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ για την ομάδα του, αλλά ο Μπινόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ από τους φιλοξενούμενους, ξανά απόκρουση σε κόρνερ από τον Μπινόπουλο. Από το κόρνερ θα έρθει και το γκολ του Άρη Αβάτου με τον Κωσταρέλη να σκοράρει από κοντά μειώνοντας σε 3-1.

Συνθέσεις: 

Αλεξανδρούπολη FC (Μιχάλης Φλώρος): Μπινόπουλος, Δορουγιδένης (83’ Τσιτσεκίδης), Σιώπης, Γκαϊδατζής, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κων., Πατσιώρας Αγγ. (75’ Τσιεγγελίδης), Αμπραχαμιάν (63’ Χριστοφορίδης), Καρακασίδης (83’ Γεωργαντζόπουλος), Ρουμπιές, Μαντζίρης (63’ Παγωνίδης).

Άρης Αβάτου (Κώστας Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Παναγιωτίδης (46′ Κοτόπουλος), Ψεμματάς, Λεωντσάκος (46′ Κουτσός), Τενεκές, Κουτσούμπας, Κωσταρέλης, Τσάπαρης, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος.

 

Share it