Search

Και τώρα “τελικός” με φόντο το Final 4 για Κ17 Ξάνθης και Άρη!

Ώρα τελικού για την Εφηβική ομάδα της Ξάνθης που στα πλαίσια της 20ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη σε ένα ματς που εν πολλοίς θα κρίνει το ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στην τελική φάση.

Το ματς είναι απόλυτα κομβικό με τους 3 βαθμούς που χωρίζουν τις δύο ομάδες να δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον Άρη ωστόσο η Ξάνθη έχοντας την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας ματς με Παναιτωλικό ενώ ο Άρη ματς με τον ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει ζωντανή την Ξάνθη και σε περίπτωση ισοπαλίας. Οι παίκτες των Κώστα Προδρομίτη και Γιάννη Δημητριάδη υπερτερούν άλλωστε σε περίπτωση ισοβαθμίας καθώς στα προηγούμενα δύο ματς της κανονικής περιόδου μετρούν μια νίκη και μάλιστα στην Θεσσαλονίκη και μια ισοπαλία, ωστόσο είναι δεδομένο πως οι πιτσιρικάδες του ΑΟΞ θα πάνε στην Θεσσαλονίκη με μόνο στόχο τη νίκη ώστε όλα να κρίνονται απο τα δικά τους πόδια.

Η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο 19/2 στις 13:00 στο Δημοτικό γήπεδο της Πυλαίας, και θα την διευθύνει ο Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς τους Δήμητρα Κοτανίδου και Πέτρο Ραβικάλη όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής θα γίνουν τα παιχνίδια Παναιτωλικός – Λαμία, Βόλος – Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ

Share it