Search

Παρελθόν απο τον πάγκο του Άρη ο Άκης Μάντζιος!

Ο αγώνας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα ήταν και ο τελευταίος του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι απογοητευμένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι ότι το σενάριο αντικατάστασης του Άκη Μάντζιου υπήρχε στο μυαλό του Θόδωρου Καρυπίδη στο τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας. Δεδομένου του ότι η τελευταία είχε βρεθεί και στο παρελθόν σε δύσκολη θέση αλλά είχε αντιστρέψει το κλίμα, τον οδήγησε στην επιλογή της διατήρησης του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο με την ελπίδα ότι το ίδιο θα συνέβαινε και τώρα.

Ο πρώην τεχνικός του Πανθρακικού αποχαιρέτησε τους παίκτες του στα αποδυτήρια ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος του Άρη μιλάει με ξένο προπονητή και μένει να δούμε ποιος θα κάτσει στον πάγκο για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης για την 24η αγωνιστική της Super League 1. Πιο πιθανός είναι ο Τόλης Τερζής.

Όλα αυτά κι ενώ ο Άρης παραμένει εκτός εξάδας-πλέι οφ και αναμένει και την απόφαση του CAS για την υπόθεση του Λάσκοφ και της αφαίρεσης των έξι βαθμών.

Share it