Search

Τρομερές δηλώσεις Ξενιτίδη για το ματς ΠΑΟΚ Β’ – Ολυμπιακού Β’: “Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, έξω φασαρίες, αυτά είναι ντροπή”

Ο ΠΑΟΚ Β πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β στο ντέρμπι της Super League 2, το οποίο ωστόσο σημαδεύτηκε από ένταση και φασαρίες.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Ξενιτίδης που είναι και ο αρχηγός της ομάδα Β των «ερυθρόλευκων» ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ανέφερε ότι έγιναν «φασαρίες». «Συγγνώμη από τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, έξω έγιναν φασαρίες, αυτά είναι ντροπή», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξανθιώτη μέσου του Ολυμπιακού:

“Είμαστε απογοητευμένοι, δεν θα σταθώ στο παικτικό κομμάτι. Δεν παίχτηκε σήμερα μπάλα από καμία από τις δύο ομάδες, συγγνώμη και από τον κόσμο που μας παρακολούθησε, ντρέπομαι. Δεν είναι εικόνα και από εμάς και από τους αντίπαλους. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε έτσι τους αγώνες στο πρότζεκτ των β΄ομάδων. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, έξω φασαρίες, αυτά είναι ντροπή για εμένα, πρέπει να κοιτάξουμε να το διορθώσουμε. Είμαι απογοητευμένος από την ομάδα”.

Για την ήττα: “Εν μέρει υπήρχε κούραση αλλά δεν είναι δικαιολογία γιατί είχαμε μία εβδομάδα ξεκούρασης. Δεν μπορούσαμε να προσαρμοστούμε στο γήπεδο. Ήμασταν άτυχοι Όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα νικούσε και αυτό έγινε κοιτάμε μπροστά”.

Share it