Search

Μείωσε την απόσταση απο ΑΕΛ η Ξάνθη, “φουντώνει” η μάχη παραμονής στην Super League 2

Την ένατη νίκη της σε 16 παιχνίδια κατέκτησε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 2-0 του Πιερικού για την 18η αγωνιστική της Super League 2, μειώνοντας στον πόντο την απόσταση απο την δεύτερη Λάρισα ενώ παρέμεινε το -7 απο την πρώτη Βέροια

Στα υπόλοιπα ματς νέο ενδιαφέρον στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού έδωσαν τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η 17η Καβάλα απέχει τρεις βαθμούς από τον 11ο Απόλλωνα Πόντου! Ο ΑΟΚ διέσυρε 3-0 την ομάδα της Καλαμαριάς, ενώ ο Απόλλων Λάρισας με πέναλτι που κέρδισε ο πρώην επιθετικός του ΑΟΤ, Ανδρέας Σταματής έφυγε με το τρίποντο (1-0) από τα Τρίκαλα. Ένα αρνητικό σερί εννέα αγώνων διέκοψε ο Πανσερραϊκός. Επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας και άφησε την ομάδα της Μαγνησίας χωρίς εντός έδρας νίκη από τις 24 Νοεμβρίου!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε έδαφος (0-0) στην έδρα του Θεσπρωτού, ενώ στο ντέρμπι – χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον – μεταξύ του ΠΑΟΚ Β και του Ολυμπιακού Β, ο Δικέφαλος του Βορρά βγήκε νικητής (1-0).

Αναλυτικά:

Share it