Search

Επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα με δύο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη για τον Παναθηναϊκό

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 2-0 της Λαμίας.

Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Κομοτηναίος στην καταγωγή Φώτης Ιωαννίδης που βρήκε δίχτυα στο 3′ με κεφαλιά και στο 82′ με φοβερό σουτ, χαρίζοντας τρίποντο στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός είχε μέχρι το 20λεπτο, αλλά και στο διάστημα 66’-77’, αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» ακόμα πιο εύκολα το ματς, με την ομάδα της Φθιώτιδας να βελτιώνεται στην επανάληψη χάρη και στην είσοδο του Αραμπούλι αλλά… μέχρι εκεί.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά το Κύπελλο και στο πρωτάθλημα, αλλά και στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παίζουν την Τετάρτη το «χρωστούμενο» παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης. Αντιθέτως, η Λαμία παρέμεινε τρίτη από το… τέλος.

Στα αξιοσημείωτα τόσο η εμφάνιση του Γκατσίνοβιτς για ένα ημίχρονο, όσο και η… επανεμφάνιση του Κουρμπέλη, που μετά την Αναγέννηση πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής, αγωνιζόμενος για 25 λεπτά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς (68’ Κουρμπέλης), Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ (57’ Βιτάλ).

Έμειναν στον πάγκο: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης, Σιδεράς, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Νούνιες (78’ Νινούα), Ελευθεριάδης (46’ Μανούσος), Τάιρον (19’ Αραμπούλι), Μπανγκουρά (46’ Μανουσάκης), Καραμάνος (66’ Βέλλιος).

Έμειναν στον πάγκο: Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Τσούκαλος, Βύντρα.

Δείτε τα γκολ που πέτυχε ο Ιωαννίδης ΕΔΩ.

 

Share it