Search

ΠΑΕ Ξάνθη: “Δικαίωση για το αυτονόητο από ΕΕΑ παρά τις προσπάθειες εξωτερικών και εσωτερικών εχθρών!”

Ευχάριστα ήταν τα νέα που βγήκαν απο την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οπού είχαμε μεγάλη δικαίωση του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, Βασίλη Παπαδημητρίου και μια μεγάλη νίκη για το Νομικό εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ομάδας Φάνη Ουζουνίδη καθώς η Ε.Ε.Α. παρά τον εξονυχιστικό έλεγχο που πραγματοποίησε βρήκε οτι όλα στην ομάδα της Ξάνθης είναι πεντακάθαρα.

Παρά το “πολεμικό” κλίμα σε βάρος του ΑΟΞ και συνεχή δημοσιεύματα ο Βασίλης Παπαδημητρίου και ο ΑΟΞ δικαιώθηκαν καθώς όσο και αν έξαψαν, και το έκαναν σε βάθος, τα μέλη της Επιτροπής δεν βρήκαν καμία απολύτως παρατυπία με τον Φάνη Ουζουνίδη να αποδεικνύει με όλα τα έγγραφα πως τόσο η μεταβίβαση όσο και όλες οι διαδικασίες στον ΑΟΞ είναι νόμιμες και δεν υπάρχει η παραμικρή παρατυπία.

Κάτι που τονίζεται και στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία αναφέρει:

Ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. υποδέχεται ως αυτονόητη δικαίωση την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία αναγνωρίζει ότι ουδέν μεμπτό υπάρχει σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.
Με την καθοριστική συμβολή του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ και νομικού εκπροσώπου της, κ. Φάνη Ουζουνίδη, η αλήθεια έλαμψε ενώπιον της ΕEA και κάθε απόπειρα να πληγεί η ομάδα μας έπεσε ξανά στο κενό.
Η ΕΕΑ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έκρινε με βάση τα στοιχεία παρά τις προσπάθειες εξωτερικών και εσωτερικών εχθρών που ανέμεναν αντίθετη έκβαση.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και πίστη την προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων μας και για την επαναφορά του ΑΟΞ στη θέση που του αρμόζει.

Share it