Search

Μεγάλη δικαστική νίκη για ΑΟΞ και Βασίλη Παπαδημητρίου! Και με την βούλα της Ε.Ε.Α. πεντακάθαρα όλα στον ΑΟΞ!!!

Ευχάριστα ήταν τα νέα που βγήκαν απο την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οπού είχαμε μεγάλη δικαίωση του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, Βασίλη Παπαδημητρίου και μια μεγάλη νίκη για το Νομικό εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ομάδας Φάνη Ουζουνίδη καθώς η Ε.Ε.Α. παρά τον εξονυχιστικό έλεγχο που πραγματοποίησε βρήκε οτι όλα στην ομάδα της Ξάνθης είναι πεντακάθαρα.

Παρά το “πολεμικό” κλίμα σε βάρος του ΑΟΞ και συνεχή δημοσιεύματα ο Βασίλης Παπαδημητρίου και ο ΑΟΞ δικαιώθηκαν καθώς όσο και αν έξαψαν, και το έκαναν σε βάθος, τα μέλη της Επιτροπής δεν βρήκαν καμία απολύτως παρατυπία με τον Φάνη Ουζουνίδη να αποδεικνύει με όλα τα έγγραφα πως τόσο η μεταβίβαση όσο και όλες οι διαδικασίες στον ΑΟΞ είναι νόμιμες και δεν υπάρχει η παραμικρή παρατυπία.

Αναλυτικά η Ε.Ε.Α αναφέρει στην απόφαση της:

Ακρόαση της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ σύμφωνα με το άρθρο 77Α παρ.1 εδ.εδ. α΄και δ΄και παρ.9 ν.2725/1999, όπως ισχύει, σχετικά με το νυν ιδιοκτησιακό της καθεστώς. (Υπό διάσκεψη).

α ) Δεν προέκυψε παράνομη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ 

β) Από τα μέχρι τούδε στοιχεία δεν προκύπτει η παράνομη προέλευση των χρημάτων , τα οποία διετέθησαν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ      

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 Νικόλαος Τζουλάκης

                                 

Share it