Search

Αντιδρούν οι ΠΑΕ της SL2 και πάνε σε άμεση συνάντηση και επίλυση για οικονομικό και ελαστικούς κανόνες αδειοδότησης!

Στην πρόσφατη συνάντηση με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη η Super League 2 πήρε το μήνυμα να μην περιμένει άμεσα έσοδα από τη φορολογία των κερδών των παικτών του Στοιχήματος. Μόνη είδηση που προέκυπτε ήταν ότι θα γίνει νέα επαφή έπειτα από 2,5- 3 μήνες.

Τα παραπάνω μετέφερε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στα μέλη της λίγκας κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Πέμπτης (10/02). Όπως ήταν λογικό, υπήρξαν αντιδράσεις, αφού οι ΠΑΕ περίμεναν πώς και πώς τα χρήματα από το Στοίχημα και ο προγραμματισμός όλων πάει… περίπατο. Για τον λόγο αυτό θα ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Αυγενάκη, αφού τίθεται θέμα βιωσιμότητας. Εκτός αυτού θα ζητηθεί την Παρασκευή (11/02) να γίνουν πιο ελαστικοί οι κανόνες αδειοδότησης από την Ομοσπονδία.

Η ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Αύριο στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προεδρείου της SL2 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Δημητρίου, σχετικά με την τροποποίηση των κανόνων αδειοδότησης.

Θα ζητηθεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Share it