Search

Photos: Κέρδισε και τον πρωτοπόρο Κεραυνό Λευκόπετρας η φορμαρισμένη Ξάνθη 2!

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η Παιδική ομάδα του ΑΟΞ που πέτυχε την 5η διαδοχική της νίκη επικρατώντας και κόντρα στον πρωτοπόρο Κεραυνό Λευκόπετρας με 2-0 και πλησίασε ακόμα περισσότερο στις πρώτες θέσεις.

Σε ένα ματς που οι παίκτες του Χρήστου Σαμαρά συγκλόνισαν ε τον τρόπο που επέλεξαν να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον Κεραυνό καθώς έχασε με τραυματισμό τον αρχηγό του, Γιάννη Κιοσέ, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και να βλέπουν τον 17χρονο νεοαποκτηθέντα από την Στρύμη, Ματζαρίδη να σταματά τα σουτ των Χαραλαμπίδη, Μουμίνογλου και Μιχτάρ. Οι παίκτες της ξανθιώτικης ΠΑΕ άρχισε να παίρνει μετρά στο γήπεδο και στο 27′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από σέντρα του Εφέ Χασάν ο Πασχάλης Μουχτάρης με κεφαλιά έκανε το 1-0, αφιερώνοντας το γκολ του στον 19χρονο φίλου του Άρη που έχασε με τόσο άσχημο τρόπο την ζωή του.

Μετά το γκολ απέκτησε τρελό ρυθμό με εκατέρωθεν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες με το 1-0 πάντως να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη το ματς είχε επίσης πολύ καλό ρυθμό με τους δύο τερματοφύλακες να είναι πρωταγωνιστές, με τους γηπεδούχους πάντως να βρίσκουν και δεύτερο γκολ όταν στο 52′ από εκτέλεση φάουλ του Εφέ Χασάν ο Τσαπατώλης πήρε εξαιρετική κεφαλιά για το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Σε εξαιρετική φόρμα οι πιτσιρικάδες του ΑΟΞ που φορτσάρουν με στόχο να καταφέρνουν να μπουν σφήνα στην πρώτη δυάδα και να ανέβουν στην Β’ κατηγορία, την επόμενη εβδομάδα δεν έχουν ματς πρωταθλήματος καθώς για την Κυριακή είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τον Φίλιπππο στο Δροσερό για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Κεραυνός απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή και πλέον θέλει την άμεση επιστροφή στις νίκες στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΠΟΞ Ραιδεστού στην Λευκόπετρα

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Εμίν Εμίνογλου και Γιώργο  Κουτσογιάννη.

ΞΑΝΘΗ 2: Ματζαρίδης, Ασλανίδης, Χασάν Εφέ(70′ Γουναρίδης), Κατσαούνης, Μοσχίδης, Κασσίδης(37′ Ντέμπροβα Αγγ.), Μπαμπαλής(84′ Μακρίδης), Ντέμπροβα Φ., Μουχτάρης(84′ Καρά Α.), Τσαπατώλης, Μαρκόπουλος(84′ Γλυνάτσης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ: Τσακουρίδης, Κουφόπουλος, Καρά Χασάν Τ., Κιοσέ(15′ λ.τρ. Μαλκότς), Καλογερόπουλος(77′ Σερίφ Αλή), Μιχαηλίδης Κ., Μιχτάρ Κιουτσούκ, Καρά Χασάν Α., Χαραλαμπίδης, Μουμίνογλου, Δουρμούς(24′ Κωτίδης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it