Search

Νίκη για το Αρίστεινο σε ένα γεμάτο ματς κόντρα στην Ένωση Λυκόφης/Κορνοφωλιάς (+photos)

Το πρώτο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας μέσα στο 2022 έδωσαν την Κυριακή Αρίστεινο και Ένωση Λυκόφης/Κορνοφωλιάς.

Για την 11η αγωνιστική, το Αρίστεινο υποδέχθηκε την Ένωση και επικράτησε 2-1, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τους δύο αντιπάλους, το Αρίστεινο είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο προβάδισμα, αλλά και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος είχαν τις δικές τους στιγμές για να ισοφαρίσουν.

Στο 5′ μετά από λάθος της άμυνας της Λυκόφης, ο Τερζής θα γίνει αποδέκτης της μπάλας, θα περάσει τον τερματοφύλακα και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, μετά από προσπάθεια του Τερζή, η μπάλα θα φτάσει στον Μπίτσο που θα διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τερζής θα δοκιμάσει σουτ αλλά ο Σοφοτάσιος θα αποκρούσει. Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν για πρώτη φορά, αλλά ο Μακρής θα διώξει τον κίνδυνο. Στο 32′ όμορφη ατομική ενέργεια από τον Μπίτσο, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ο Σοφοτάσιος μπλόκαρε εύκολα. Στο 43′ σειρά του Ρούφου να απειλήσει, νέα επέμβαση του πορτιέρο της Ένωσης. Ένα λεπτό μετά τεράστια ευκαιρία για το Αρίστεινο με τον Τερζή από απόσταση αναπνοής να σουτάρει άουτ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 50′, η Ένωση Λυκόφης/Κορνοφωλιάς θα μειώσει, με τον Τσακαλδήμη να σκοράρει με ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Ένα λεπτό μετά σουτ του Τερζή απέκρουσε ο Σοφοτάσιος, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο 59′, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 71′ ο Σοφοτάσιος Α. θα χάσει την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν το πλασέ του θα αποκρούσει ο Μακρής. Στο 89′ το σουτ του Ψαλίδα θα φύγει λίγο άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κοντάρας με βοηθούς τις κυρίες Χριστίδου & Σουμιλένκο.

Συνθέσεις:

Αρίστεινο (Ουζούνογλου): Μακρής, Μαρινέλης, Αλεξανδρίδης, Στροφύλλας, Χατζηευαγγέλου, Καρασάνης, Ρούφος, Αρχοντάκης, Τερζής, Μπίτσος (67′ Ψαλίδας), Ντεφίδης (63′ Κάζης).

Ένωση Λυκόφης/Κορνοφωλιάς (Μιχαηλίδης): Σοφοτάσιος Δ., Φουτσιτζής, Μπέμπελης, Ματθαιουδάκης, Ούντου (70′ Δημούδης), Αγγελίδης (49′ Σοφοτάσιος Α.), Πουπουρέτσας (49′ Ασπιώτης), Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Τσακαλδήμης, Νταβρανίκας.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it