Search

Κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού μετά από ήττα στην Δράμα η Αλεξανδρούπολη

Άδικη ήττα για την Αλεξανδρούπολη FC στη Δράμα από τη Δόξα.

Μια ήττα που φέρνει την Αλεξανδρούπολη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάπως έτσι η επόμενη αγωνιστική με τον Θερμαϊκό παίρνει “φωτιά”.

Στο πρώτο μέρος η Αλεξανδρούπολη έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Ο Μαλτέζος στο 15ο λεπτό με μακρινό σουτ θα απειλήσει για πρώτη φορά την εστία του Κολιοφούκα. Στο 23ο λεπτό ο Ρουμπιές από αριστερά θα επιχειρήσει μια σέντρα σουτ η οποία θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.

Η Δόξα στη συνέχεια ανέβηκε αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει. Κρατούσε τη μπάλα στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στη μοναδική της τελική μέχρι το 83ο λεπτό. Ο Μπαρέττας που παίρνει τη μπάλα από βολέ του Κολιοφούκα, κάνει τη σέντρα στο δευτερο δοκάρι και ο Χατζηκυριάκου με κοντινή προβολή ανοίγει το σκορ για τη Δράμα. Τρία λεπτά αργότερα ο Καρακασίδης θα βρεθεί απέναντι από τον Κολιοφούκα αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα τον σταματήσει. Ο Χατζηκυριάκου λίγο πριν τη λήξη και ενώ η Αλεξανδρούπολη είχε ανέβει για την ισοφάριση, θα φύγει στη πλάτη της άμυνας θα περάσει τον Δορουγιδένη αλλά το τελείωμα του δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Μπινόπουλο.

Το σφύριγμα της λήξης έφερε απογοήτευση στους φιλοξενούμενους καθώς σίγουρα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το ματς.

Δόξα Δράμας (Φιλίππου): Κολιοφούκας, Τάσιος, Κυριακίδης Σ., Γιαννούσης, Rautiola, Παπαϊωάννου, Μουδούρογλου, Τζανουλίνος, Κατσαμάγκας, Κόντος, Κυριακίδης Δ.

Αλεξανδρούπολη FC (Φλώρος): Μπινόπουλος, Σιωπής, Δορουγιδένης, Γκαϊδατζής, Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Αγγ. (88′ Παγωνίδης), Πατσιώρας Κων. (88′ Τσιεγγελίδης), Αμπραχαμιάν (80′ Σιδηρόπουλος), Καρακασίδης, Μαλτέζος (65′ Τσιτσεκίδης), Ρουμπιές

Share it