Search

Χωρίς τρεις ταξίδεψε για Ξάνθη η Αναγέννηση Καρδίτσας!

Χωρίς τους Σταμόπουλο, Γκόλια και Στέφανο Αθανασιάδη θα παραταχθεί στην Ξάνθη η Αναγέννηση Καρδίτσας στο δυνατό κρας τεστ των δύο ομάδων που ισοβαθμούν στους 25.

Η ανακοίνωση της Θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρει:

Πανέτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Ξάνθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson είναι η ομάδα μας.

Μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει το σερί θετικών αποτελεσμάτων και παράλληλα να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές μας να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού team στο μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από το ματς της Τετάρτης και να είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την ιδιαίτερα απαιτητική αυριανή αναμέτρηση. Η αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου για την Ξάνθη όπου και θα διανυκτερεύσει.

Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο κ.Μπακογιάννης του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους κ.κ. Νταβέλα και Τυριακίδη του συνδέσμου Μακεδονίας.

Share it