Θρήνος σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή για την 35χρονη που έχασε τη ζωή της απο επιπλοκές μετά τη γέννηση του παιδιού της

Θλίψη έχει σκορπίσει σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή η είδηση του θανάτου της 35χρονης Καλλιόπης (Πόπης) Φιλιππίδου, η οποία απεβίωσε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από επιπλοκές που παρουσίασε λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού – ενός υγιέστατου μπέμπη – με καισαρική.

Συγγενείς και φίλοι οργάνωσαν και εκστρατεία συγκέντρωσης αίματος, ωστόσο δυστυχώς ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Η Πόπη Φιλιππίδου με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, ήταν γνωστή στην Κομοτηνή ως μέλος του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών ο οποίος στο συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει: Δυστυχώς αυτή τη φορά τα νέα είναι δυσάρεστα. Χθες το βράδυ έφυγε απρόσμενα από τη ζωή η Καλλιόπη Φιλιππίδου. Η δικιά μας Πόπη, που για χρόνια είχαμε τη χαρά και την τιμή να είναι μέλος του συλλόγου μας. Άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα και ήθος αλλά και εξαιρετική χορεύτρια. Πολλοί γονείς, και μικροί τότε μαθητές, θα τη θυμούνται, καθώς υπήρξε για πολλά χρόνια δασκάλα των παιδικών τμημάτων. Θα θυμούνται έναν άνθρωπο χαμογελαστό, ευγενικό, με διάθεση, πάντα πρόθυμο να προσφέρει. Αποτέλεσμα της προσπάθειάς της και των ικανοτήτων της ήταν το άριστο επίπεδο των παιδικών χορευτικών τμημάτων που είχε ως δασκάλα. Εξίσου ικανή και ενεργή υπήρξε και σε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας καθώς διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Γι’ αυτό και όλοι στον Σύλλογο Θρακών θα τη θυμόμαστε και θα τη μνημονεύουμε πάντα με αγάπη, νοσταλγία και συγκίνηση. Στη νεκρώσιμη ακολουθία θα εκπροσωπήσουν τον Σύλλογο μέλη του Δ.Σ., ως ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς της σε αυτόν”.

Πηγή:  inkomotini.news

Share it