Search

Παραιτήθηκε από τον πάγκο του ΑΟΞ ο Κεχαγιάς! Βρέθηκε άμεσα ο αντικαταστάτης

Εξελίξεις στην ομάδα του ΑΟΞ καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί νέος προπονητής με τον Νίκο Κεχαγιά να έχει υποβάλλει την παραίτηση του

Μια κίνηση που είχε πραγματοποιηθεί από τις αρχές της εβδομάδας αλλά μέσα από την ομάδα είχε ζητηθεί να μείνει στον πάγκο της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Λάρισας ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του που σύμφωνα με πληροφορίες θα προέρχεται από τα Βαλκάνια.

Ο Νίκος Κεχαγιάς θα παραμείνει στον ΑΟΞ προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα Τμήματα Υποδομής ως Τεχνικός Διευθυντής, θέση την οποία κατείχε και στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Share it

Μία Απάντηση

  1. Ο κεχαγιας δεν εφταιγε, στα προηγουμενα παιχνιδια ειχε βρει ρυθμο, μεχρι τρικαλα. Απο κει και περα σαν μαγεμενοι ηταν στο γηπεδο, εφυγε και ο πλατελλας,, ηταν ο εμπερτ εδω , δεν τον κρατησαν , τουλαχιστον αυτος ειχε εμπειρια, καλα κρασια, ας κανουν προετοιμασια αλλαγες για του χρονου , φετος ΤΕΛΟΣ!!! Ας σιμαστε καλα στην υγεια μας.