Search

Κληρώνει, επιτέλους, για το πρωτάθλημα Νέων της Super League 2! Τον Φεβρουάριο η σέντρα για ΑΟΞ

Σαν ψέμα ακούστηκε η είδηση πως επιτέλους το πρωτάθλημα Κ19 της Super League 2 ετοιμάζεται να κάνει σέντρα, με την κλήρωση να γίνεται την προσεχή Πέμπτη(27/1) ενώ η σέντρα αναμένεται εντός Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα η Λίγκα ενημέρωσε πως:  “Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Νέων Κ-20 Super League 2. Η ημερομηνία έναρξης του εν λόγω πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί με νεότερο έγγραφο της Διοργανώτριας.”

Να θυμίσουμε εδώ πως το πρωτάθλημα θα είναι χωρισμένο ανά περιφέρειες, που θα διεξαχθεί σε 5 ομίλους ενώ μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας θα υπάρχει και Final 8 μεταξύ των ομάδων που θα κατακτήσουν την πρωτιά του ομίλου τους μετά τους δύο γύρους αγώνων που θα δώσουν

Στον όμιλο της Ξάνθης θα βρίσκονται οι Αλμωπός Αριδαίας, Βέροια, Απόλλων Πόντου, Ηρακλής, Πανσερραϊκός ενώ γίνονται προσπάθειες να μετέχει και η Καβάλα. Κάτι που σημαίνει πως εφόσον μετέχει και ο ΑΟΚ ο όμιλος θα φτάσει τις 7 ομάδες και θα είναι αυτός με τις περισσότερες ομάδες που βέβαια για την ομάδα του Γιάννη Αποστολή σημαίνει έστω και δύο παραπάνω ματς.

Share it