Search

Photos: Πήραν φόρα οι Παίδες του ΑΟΞ με νέα εντυπωσιακή νίκη και κόντρα στα Μάγγανα!

Έχουν πάρει φόρα για τα καλά οι παίκτες της Ξάνθης(Κ15 ΑΟΞ) που πέτυχαν νέα επιβλητική νίκη επικρατώντας και επί της Θύελλας Μαγγάνων με 8-1.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 6′ με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής του Τσαπατώλη πήρε κεφάλι στο σκορ, ενώ στο 30′ ο Μπαμπαλής κέρδισε πέναλτι με την εκτέλεση να αναλαμβάνει ο Τσαπατώλης για το 2-0.

Η αντίδραση απο πλευράς Μαγγάνων ήρθε στο 35′ με τον Μπριζολάκη να κερδίζει πέναλτι και τον Σαμπανίδη να εκτελεί εύστοχα για το 2-1. Όμως οι πιτσιρικάδες του ΑΟΞ δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και πριν το φινάλε του ημιχρόνου βρήκαν ακόμα δύο γκολ, αρχικά στο 42′ όταν με τρομερή κίνηση ο Τσαπατώλης απέφυγε τον αντίπαλο του και έπιασε δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Στεργιαννίδη με τον Μπαμπαλή να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 3-1 και στην τελευταία φάση ο Χασάν Εφέ έκανε την σέντρα και ο Τσαπατώλης με πλασέ έκανε χατ-τρικ για το 4-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους

Στην επανάληψη οι νεαροί παίκτες της ΠΑΕ Ξάνθη συνέχισαν επιθετικά και κατάφερε στο 55′ με τον Κατσαούνη να κάνει το 5-1 ενώ στο 65′ ο Τσαπατώλης σημείωσε καρέ για το 6-1. Το τελικό 8-1 διαμόρφωσαν στο 79′ ο Ντέμπροβα και στο 88′ ο Παχούμης.

Με αυτή τη νίκη η εξαιρετικά φορμαρισμένη Ξάνθη 2 έφτασε τους 19 βαθμούς και ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο στην Κοτύλη, ενώ η ομάδα των Μαγγάνων έμεινε στους 15 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΞ Ραιδεστό. Θυμηθείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Γ’ κατηγορίας 

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Στράτος Σαββόγλου με βοηθούς τους Πασχαλίδη και Κεσκίνη.

ΞΑΝΘΗ 2: Χατζηντεμίρ, Ασλανίδης, Χασάν Εφέ(58′ Γουναρίδης), Κατσαούνης, Μοσχίδης, Κασσίδης(58′ Καρά Ι.), Μπαμπαλής(64′ Παχούμης), Ντέμπροβα, Τσαπατώλης(64′ Μετεντζίδης), Μαρκόπουλος, Γλυνάτσης(76′ Καρά Α.)

Ν. Θύελλα Μαγγάνων: Στεργιαννίδης, Ισμέτογλου, Μίχογλου Ν.(46′ Ανδρέογλου), Μουμίνογλου Μ.(67′ Μουμίν Χαλήλ), Σιάκκας Κ., Μίχογλου Γ., Κιοσσές, Μπριζολάκης(64′ Χακήογλου), Μαυρίδης, Σαμπανίδης(64′ Τσαμουρτσής), Ευθυμίου(60′ Σιάκκας Χ.)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it