Search

Τι ισχύει για είσοδο θεατών και ΜΜΕ για το ματς του ΑΟΞ με Απόλλωνα Λάρισας

Και με τον Απόλλωνα Λάρισας δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ξάνθη, με την ελπίδα το επόμενο εντός με Αναγέννηση Καρδίτσας να αλλάξουν τα ισχύοντα μέτρα και να μπορούν και οι μη κάτοχοι διαρκείας να βρεθούν στο γήπεδο

Η ενημέρωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του COVID-19, εξακολουθεί έως τις 31/01 να επιτρέπεται μόνο 10% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του ότι, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας (Τετάρτη 26/01), δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που τα έχουν προμηθευτεί έως 27/12.

Ζητούμε την κατανόησή σας, ώστε να καταφέρουμε να επιστρέψουμε γρήγορα πίσω στο γήπεδο, όλοι ασφαλείς!

Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό email στο [email protected] μέχρι την Τετάρτη  (26/01) και ώρα 11:00. Η είσοδός τους θα γίνει από την Θύρα Α.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται ταυτότητα, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.

Share it