Search

Πέρασε άνετα από τις Φέρες και οδηγεί την κούρσα ο Ιπποκράτης (+photos)

Νικητής έφυγε από τις Φέρες ο Ιπποκράτης, επικρατώντας 4-0 της Θράκης στο εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «γιατροί» είναι πλέον μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου στο φινάλε του α’ γύρου.

Ο Ιπποκράτης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, με την Θράκη Φερών των πολλών απουσιών να αντιμετωπίζει προβλήματα στην αμυντική της γραμμή. Αν μάλιστα δεν είχε τον τερματοφύλακα της Σάλαγα, τότε το σκορ θα είχε ξεφύγει.

Στο 3′ ο Μουρατίδης με γυριστό σουτ θα φτάσει κοντά στο γκολ αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ. Στο 9′ ο Τρανόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ. Στο 20′ ο ίδιος παίκτης λίγο έλλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του θα σταματήσει πάνω στα σώματα των αμυντικών. Στο 24′ ο Κυριζάκης θα φύγει με συμπαίκτη του στην αντεπίθεση, αλλά η τελική πάσα κατέληξε πάνω στον Σάλαγα. Στο 33′ η Θράκη θα απειλήσει για πρώτη φορά, με το σουτ του Δομακίνη να σταματάει πάνω στον Ευαγγελίδη. Στο 40′ σπουδαία διπλή επέμβαση του τερματοφύλακα των Φερών σε σουτ του Κυριζάκη σε πρώτη φάση και του Τρανούπουλου σε δεύτερη. Στην συνέχεια της φάσης νέο σουτ του Κυριζάκη, νέα απόκρουση του Σάλαγα, η μπάλα θα φτάσει στον Σιμτσάκη που θα σουτάρει λίγο άουτ. Στο 45′ ο Κυριζάκης θα καταφέρει τελικά να βρει δίχτυα, σκοράροντας για πρώτη φορά με την φανέλα του Ιπποκράτη, μετά από ασίστ του Τζελέπη.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά, με τον Κυριζάκη να απειλεί ξανά στο 62′ και τον Σάλαγα να του λέει όχι. Στο 70′ ο Καλτσάς από κοντά μετά από σέντρα, θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ευθυμίαδης που λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, θα βρεθεί στο ύψος του πέναλτι και με ωραίο σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 0-4. Στο 76′ κεφαλιά του Ευθυμιάδη θα σταματήσει στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας των Φερών θα μπλοκάρει το σουτ του Ποπότη.

Συνθέσεις:

Θράκη Φερών (Κ. Βουρδόγλου): Σάλαγας, Μπόρας, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Θώδης, Ζαχόπουλος (83′ Φυγίλης), Παπαδάκης (63′ λ. τρ. Γκιόκας), Τσιαμπαλής, Δομακίνης (71′ Σπυροπλίδης), Ντόλας, Σιβούδης.

Ιπποκράτης (Μ. Παπάζογλου): Ευαγγελίδης, Ακρίβος, Παπάζογλου Δ. (57′ Ράλλης), Σίσκος, Γκουντενούδης, Μαμρικισβίλι (70′ Φραγγουλίδης), Τζελέπης, Μουρατίδης, Σιμτσάκης (57′ Καλτσάς), Τρανόπουλος (70′ Ευθυμιάδης), Κυριζάκης (75′ Ποπότης).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it