Search

Αποχαιρέτησε και πάει Ιωνικό ο Πλατέλλας, αποκτά νεαρό Σκοπιανό ο ΑΟΞ!

Παρελθόν απο τον ΑΟΞ θα πρέπει να θεωρείται ο Βαγγέλης Πλατέλλας που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αναχώρησε για την Αθήνα ώστε να υπογράψει ως ελεύθερος στον Ιωνικό.

Ο 33χρονος Πλατέλλας που σε 7 ματς έχει σκοράρει 2 τέρματα με την φανέλα της Ξάνθης ζήτησε και έμεινε ελεύθερος απο την ξανθιώτικη ΠΑΕ ώστε για προσωπικούς λόγους να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά και την πρώην ομάδα του.

Απο εκεί και πέρα στην Ξάνθη έχουν στρέψει εξ’ ολοκλήρου την προσοχή τους για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας την Τετάρτη(15:00) στο Xanthi Arena, οπού μετά την ήττα απο την Βέροια η νίκη με τους Λαρισαίους αποτελεί μονόδρομο.

Ως αναφορά τα μεταγραφικά να τονίσουμε πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict η ομάδα της Ξάνθης είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την τρίτη μεταγραφή της αποκτώντας έναν 20χρονο Σκοπιανό μέσο, που είναι και διεθνής με την Εθνική Κ21 της Βόρειας Μακεδονίας. Ο νεαρός Σκοπιανός βρίσκεται ήδη στην Ξάνθη και απομένουν τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να φορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν σε ομάδα Α’ Εθνικής της χώρας του και η απόκτηση του αποτελεί περισσότερο ως μια επένδυση

Share it