Search

Έπιασε καρέ στις εκτός έδρας νίκες με μεγάλο αποτέλεσμα στο Παραλίμνιο ο Άρης Αβάτου!

Την τέταρτη νίκη του σε έξι εκτός έδρας ματς πέτυχε ο Άρης Αβάτου που πέρασε με εντυπωσιακή νίκη απο το Παραλίμνιο Σερρών και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας σε απόσταση τριών βαθμών απο την κορυφή.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν πολύ κακό με τις δύο ομάδες να επηρεάζονται εμφανώς απο τον δυνατό αέρα, στο δεύτερο όμως η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή ήταν εξαιρετική καταφέρνοντας να προηγηθεί με κεφαλιά της “χρυσής αλλαγής”, Χαράλαμπου Αραμπατζή, ενώ και στην συνέχεια οι “κιτρινόμαυροι” έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα  έχοντας και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γκέκας με ωραία ενέργεια βρήκε τον Μελισσόπουλο που έπιασε το σουτ που έβγαλαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 25 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Εθνικό Σοχού, ενώ η ομάδα των Σερρών έμεινε στους 14 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική παίζει στην Δράμα με Πανδραμαϊκό

Διαιτητής: Τζήκας – Βοηθοί: Νικολής, Χατζηβασιλείου(Μακεδονίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Ν. Καρμπετάκης): Σαββίδης, Τσομαχασβίλι(75′ Τζαμπέγια), Κουτζαβασίλης(75′ Κιουτσεκτσίδης), Γκούμας, Πιτσόλης(87′ Παπαδόπουλος Ι.), Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Δεινόπαπας, Ελέζι, Θεοδωρίδης(62′ Παπαδόπουλος Γ.), Λιάρας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας, Κοντογιαννίδης(56′ Τσάπαρης), Κωσταρέλης, Γκέκας(90+ Ζωσιμίδης), Παπαδόπουλος Ν., Μελισσόπουλος(88′ Κάρλος), Καρατλίδης(56′ Αραμπατζής)

Share it