Search

Οριστικά στα μπαράζ παραμονής στην Α2 ο Εθνικός που ηττήθηκε από Τούμπα

Εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Ένωση Τούμπας γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α2 ανδρών.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Εβρίτες είναι οριστικά εκτός μπαράζ ανόδου και θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία μετά από αντίστοιχη διαδικασία στην οποία συμμετέχουν μαζί του από τον Β’ όμιλο Σουφλί και Ελπίδα και από τον Α’ οι Πανηπειρωτικός Ιωαννίνων, Φθία & Ίκαρος Έδεσσας.

Ο Εθνικός πήρε το 1ο σετ με 25-20, αλλά στην συνέχεια συνεχόμενα λάθη τον έκαναν να χάσει τα επόμενα δύο με 25-21 και 25-18. Στο 4ο σετ ο Εθνικός ήταν ανώτερος, τα νεαρά παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή (Σουσουρίδης, Κοντοστάθης) ήταν σε καλή μέρα και βοήθησαν την ομάδα τους να φέρει το ματς στα ίσια με 25-20.

Το τάι μπρέικ ήταν για γερά νεύρα. Τελείωσε με 20-18 υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης που σε κρίσιμο σημείο έδωσε «πιαστή» σε παίκτη του Εθνικού και εν συνεχεία απέβαλε τον κόουτς των Θρακιωτών Γιώργο Ανδραβίζο για διαμαρτυρία, απόφαση που μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολική.

Πολύ καλός ήταν για ακόμη μία φορά ο Θωμάς Δημητριάδης, σημαντική συνεισφορά επίσης από τον Κεσκίνη για τον Εθνικό.

Τα σετ: 25-20, 21-25, 18-25, 25-20, 18-20.

Εθνικός Αλεξ/πολης (Ανδραβίζος): Δαλδαβερένης, Κεσκίνης, Μπουφίδης, Δημητριάδης, Καβαρατζής, Σταυρόπουλος, λ- Κωνσταντινίδης (Σουσουρίδης, Κοντοστάθης).

Share it