Search

Ήττα και από τον Σοχό για την Αλεξανδρούπολη που μπαίνει σε μπελάδες

Κατώτερη των προσδοκιών εμφανίστηκε η Αλεξανδρούπολη FC στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τον Εθνικό Σοχού, μια ήττα που ουσιαστικά την βάζει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, με τις φάσεις που δημιούργησε να είναι ελάχιστες.

Στο πρώτο ημίχρονο μόνο ο Εθνικός Σοχού υπήρχε στο γήπεδο και απείλησε για πρώτη φορά στο 15ο λεπτό με τον Μπινόπουλο να αποκρούει το κοντινό σουτ του Καραμπατάκη. Στο 27ο λεπτό ο Εθνικός θα κερδίσει πέναλτι με τον Στασινόπουλο να ευστοχεί για το 1-0. Οι γηπεδούχοι στο 33ο λεπτό θα χάσουν δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Αποστολίδη πρώτα και τον Δημητρακούδη στη συνέχεια αλλά ο Μπινόπουλος τους σταμάτησε και πάλι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αμαραντίδης με σουτ εκτός περιοχής που κοντράρει στον Δορουγιδένη και αλλάζει πορεία για το 2-0. Το ημίχρονο θα κλείσει με τον Μπινόπουλο να σώζει για ακόμη μια φορά την εστία της Αλεξανδρούπολης, σε τετ α τετ του Στασινοπούλου.

Η Αλεξανδρούπολη στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να βάλει κάτω τη μπάλα, σε αυτό βοήθησε και η αποβολή του Βασιλοπούλου από το Σόχο. Απείλησε δύο φορές ο Πατσιώρας Κων. με σουτ στο 48ο και 60ο λεπτό, δίχως αποτέλεσμα. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία ήταν το σουτ του Χριστοφορίδη από τα αριστερά που απομάκρυνε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Εθνικού. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη ευκαιρίες για να κάνουν τρία τα τέρματα τους με τον Αποστολίδη στο 68ο λεπτό να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι μετά από επέμβαση του Μπινόπουλου και τον Ταχματζίδη στο 81ο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και πάλι μετά από επέμβαση του Μπινόπουλου.

Την επόμενη αγωνιστική η Αλεξανδρούπολη FC υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης σε ένα ματς που χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Εθνικός Σοχού (Τσουκαλίδης Γεώργιος): Κασαπίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Γιαγιάκος, Βασιλόπουλος, Αποστολίδης, Καραμπατάκης, Στασινόπουλος, Βαβλιάκης, Αμαραντίδης

Αλεξανδρούπολη FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Μπινόπουλος, Δορουγιδένης (70′ Τσιεγγελίδης), Παπαγεωργίου, Μπαρμπαγιάννης, Στοΐνοβιτς Χρ., Πατσιώρας Αγγ., Πατσιώρας Κων., Σιώπης, Στοΐνοβιτς Αθ., Καρακασίδης (62′ Χριστοφορίδης), Ρουμπιές (70′ Μαλτέζος)

Share it