Search

Γ’ Εθνική: Πρωταθλητής χειμώνα ο Μακεδονικός με Τοπούζη… on fire!

Την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε το απόγευμα της Τετάρτης (19/01) ο Μακεδονικός, επικρατώντας με σκορ 0-1 στην Κοζάνη κόντρα στην τοπική ΑΕ Ποντίων χάρη σε γκολ του Θάνου Τοπούζη, και ξεφεύγοντας στο +5 από τους διώκτες του στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Εβρίτης επιθετικός του Μακεδονικού βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και βαδίζει στο 2022 με τον ίδιο ρυθμό με τον οποίο τελείωσε το 2021.

Ο πρώτος πλέον σκόρερ των «πρασίνων» έφτασε την Τετάρτη στην Κοζάνη τα πέντε γκολ φέτος (σε 11 αγώνες), ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον Στέλιο Τσουκάνη που έχει τέσσερα.

Μάλιστα, το ενθαρρυντικό και πολλά υποσχόμενο στοιχείο σχετικά με την περίπτωση του Τοπούζη, χάρη στο οποίο ο Γιώργος Αμανατίδης τρίβει τα χέρια του από ευχαρίστηση, είναι ότι έχει σκοράρει σε καθένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, ισοφαρίζοντας, ανοίγοντας το δρόμο για νίκες ή και χαρίζοντας τρίποντα.

Όταν ακόμη βρισκόταν στα τρία τέρματα, ο Θάνος δήλωνε στο makedonikos.gr πως δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος και ότι θα μπορούσε να τα είχε πάει και καλύτερα ως εκείνο το σημείο, αλλά ότι πάντως δεν τον ε ενδιαφέρουν πλέον τα προσωπικά στατιστικά.

«Ικανοποιημένος δεν είμαι, ποτέ δεν είμαι. Θα μπορούσα να έχω πάει σίγουρα και καλύτερα. Από κει και πέρα, κάθε γκολ και κάθε ασίστ που δίνει βαθμούς στην ομάδα, μου φέρνει ικανοποίηση. Σε αυτήν την ηλικία, τα προσωπικά στατιστικά δε με ενδιαφέρουν τόσο πολύ, πιο πολύ με νοιάζουν τα πρωταθλήματα. Αν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ είτε με ασίστ (έχει καταγράψει δύο φέτος), θα το κάνω».

Άραγε μπορεί ο 30χρονος φορ να συνεχίσει στο… πυρ κατά ριπάς σε όλο τον δεύτερο γύρο;

Αναλυτικά τα φετινά τέρματα του Τοπούζη:

1-1 vs Ηρακλής Αμπελοκήπων (τελικό 1-2)
1-2 vs ΟΦ Αγίου Ματθαίου (τελικό 2-2)
1-0 vs ΑΣ Γιαννιτσά (τελικό 2-0)
1-1 vs ΑΕ Λευκίμμης (τελικό 1-1)
0-1 vs ΑΕΠ Κοζάνης (τελικό 0-1)

Share it