Search

Photos: Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στο διπλό του Άτλα στην Χρύσα!

Με μια πολύ σημαντική νίκη στην Χρύσα επί του Ατρόμητου μπήκε στο 2022 ο Άτλας Σελίνου που κατάφερε να πάρει το τρίποντο σε ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό ματς.

Η ομάδα του Σελίνου κατάφερε σε ένα ισορροπημένο ημίωρο να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 25′ όταν μετά απο εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Δημήτρη Παπαευαγγέλου και πάσα την κατάλληλη στιγμή στον τοπ σκόρερ της ομάδας του Αντώνη Τσακυρίδη που με πλασέ έκανε το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Απο εκεί και πέρα το ματς απέκτησε νέο ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν και την ομάδα του Άτλα να προσπαθεί κυρίως με αντεπιθέσεις να βρει και δεύτερο γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους όμως είχε και αρκετή ένταση που είχε ως αποτέλεσμα απο μια αποβολή για κάθε ομάδα, αρχικά στο 38′ ο προπονητής του Άτλα Κώστας Μοσχόπουλος διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για χέρι εκτός περιοχής του κίπερ του Ατρόμητου ζητώντας επιτακτικά αποβολή του βλέποντας την κίτρινη του ρέφερι Βασίλη Ουζουνίδη που σε δευτερόλεπτα έβγαλε και δεύτερη στον τεχνικό του Άτλα που συνέχισε να διαμαρτύρεται σε πολύ έντονο ύφος.

Ενώ μόλις 3 λεπτά αργότερα την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ιάσωνας Βασιλειάδης που ανετράπη εκτός περιοχής και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την παράβαση, στο φύλλο αγώνα αναφέρεται και εξύβριση προς τον Βασίλη Ουζουνίδη που έδειξε απευθείας κόκκινη.

Παρότι με παίκτη λιγότερο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες στιγμές στο φινάλε του πρώτου μέρους όμως βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικά σταθερό Παναγιώτη Πανίδη που δεν είχε πρόβλημα στο φάουλ του Τουμπαρίδη αλλά και έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Χατζηβασιλείου. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε τρελό ρυθμό με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις στιγμές τους χωρίς πάντως καμία να καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ατρόμητος έμεινε στους 21 βαθμούς ενώ ο Άτλας Σελίνου έφτασε τους 20(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία), με αμφότερες της ομάδες να έχουν μπροστά της ακόμα ένα ντέρμπι με τον Άτλα να υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική που θα γίνει στο τέλος του μήνα την Ασπίδα Πηγαδίων ενώ ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στην Σταυρούπολη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Ολυμπία Κρυσταλλίδου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ(Ν. Πατμάζογλου): Μίγγος, Πορφυράκης, Χρυσοστομίδης(70′ Παππάς), Βουλγαρίδης, Πατμάζογλου Τ., Βασιλειάδης Γ., Δάσκαλος, Χατζηβασιλείου, Βασιλειάδης Ι., Σαντζαρίδης, Τουμπαρίδης

ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ(Κ. Μοσχόπουλος): Πανίδης, Μενεξίδης, Γκούμας, Ζουμπουλίδης, Παπαευαγγέλου Γ., Παπαευαγγέλου Α.(55′ Παράσχου), Μοσχόπουλος Π.(70′ Τσιργιαννίδης), Δαλακούρας, Τσακυρίδης, Παπαευαγγέλου Δ.,  Σιδερίδης(83′ Λαμπάκης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA

http://

Share it