Search

Νέα αλλαγή προπονητή σε ομάδα του Βόρειου ομίλου της Super League 2!

Σε τροχιά υποβιβασμού βρίσκεται ο Πιερικός και μετά την ήττα (4-1) από τη Βέροια η διοίκηση της Κατερινιώτικης ομάδας αποφάσισε να απολύσει τον Νίκο Θεοδοσιάδη και να προσλάβει τον Γιώργο Βαζάκα.

Ο Γρεβενιώτης προπονητής επιστρέφει στους Ασπρόμαυρους μετά από 14,5 χρόνια. Φέτος είχε ξεκινήσει στον Ολυμπιακό Βόλου και αποχώρησε μετά από 4 ματς πρωταθλήματος (1-2-1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός, o Πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας της ομάδας μας, με τους προπονητές Νίκο Θεοδοσιάδη και Μάριο Παναγιώτου.

Παρά την εξαιρτική συνεργασία με το προπονητικό team, τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, υποχρεώνουν στη διακοπή της συνεργασίας αυτής.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής τους πορείας.

Συμφωνία με Γιώργο Βαζάκα

Επίσης, γνωστοποιούν στους φίλους της ομάδας και τους χορηγούς μας, πως οι κινήσεις αντικατάστασης στην τεχνική ηγεσία ήταν άμεσες, λόγω του αγωνιστικού προγράμματος που δεν επιτρέπει ολιγωρία. Νέος προπονητής του Πιερικού, είναι ο Γιώργος Βαζάκας, παλιός γνώριμος των φιλάθλων της Πιερίας, αφού φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου και διετέλεσε και προπονητής της ανδρικής ομάδας, στο πρόσφατο παρελθόν.

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη μελανόλευκη οικογένεια μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία!

Share it