Search

Συνάντησαν Αυγενάκη για αύξηση ποσοστού κόσμου στα γήπεδα και οικονομική ενίσχυση απο στοίχημα SL 1 & 2!

Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν Super League 1 και Super League 2 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Συζητήθηκαν, όπως αναφέρει η mikriliga, θέματα περαιτέρω οικονομικής ενίσχυσης μέσω του στοιχήματος, η επικαιροποίηση του πρωτοκόλλου ώστε όταν μειωθούν τα κρούσματα ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα με αυξημένο ποσοστό, αλλά και η πιστή εφαρμογή της ολιστικής μελέτης.

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος εξερχόμενος από το ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού ανέφερε: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι ενιαίο και έτσι συναντήθηκαμε με τον κ. Αυγενάκη. Τα προβλήματα είναι γνωστά και συζητήσαμε πέντε θέματα μεταξύ των οποίων και τα οικονομικά. Υπήρξε καλό κλίμα και θα προχωρήσουμε ώστε να μπουν κανόνες και να έρθουν καλύτερες μέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Αυγενάκης υποστήριξε ότι θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις με τις επαγγελματικές λίγκες και δήλωσε χαρούμενος που είδε «σύμπνοια για εξέλιξη του ποδοσφαίρου». Παράλληλα τόνισε ότι «το ποδόσφαιρο χρειάζεται στήριξη κυρίως από τους ανθρώπους του. Εμείς ως πολιτεία είμαστε εδώ να βοηθήσουμε για να πετύχουμε όλοι μαζί την αναβάθμισή του».

Επιβεβαίωσε τέλος ότι θα προχωρήσει ο οδικός χάρτης στο υγειονομικό πρωτόκολλο προκειμένου όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω κορονοϊού, να αυξηθεί το ποσοστό φιλάθλων και χωρητικότητας στις εξέδρες. Αυτό αναμένεται να συμβεί την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη.

Share it