Νίκος Κεραμίτσης: «Ο Μουρίνιο εντυπωσιάστηκε πρώτα από τον χαρακτήρα του γιού μου»

Ο πατέρας του Δημήτρη Κεραμίτση, Νίκος Κεραμίτσης από την Λεπτή της Ορεστιάδας, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», μοιράζοντας τη χαρά του για το ντεμπούτο του γιού του με τη φανέλα της Ρόμα.

Αναλυτικά:

«Αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ και να στρέψω την προσοχή στους γονείς είναι ότι χρειάζεται να εκπαιδεύσουν κοινωνικά τα παιδιά τους. Αυτό κάναμε και εμείς με τον Δημήτρη, να έχει προσωπικότητα, χαρακτήρα, σεβασμό και να πηγαίνει απ’ το δύσκολο δρόμο και όχι από τον εύκολο. Ο Μουρίνιο διάλεξε τον γιό μου για τον χαρακτήρα του και όχι για το ταλέντο του. Αυτό να καταλάβουν οι γονείς».

Για την εξέλιξη του Κεραμίτση:

«Σε έναν άνθρωπο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Γιάννη Σπυργίδη, καθώς ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του Δημήτρη και την εξέλιξή του. Να βρουν όλοι οι γονείς ανθρώπους που θα είναι επιστήμονες στο αντικείμενό τους. Έχω γνωρίσει πολλούς που λένε πως γνωρίζουν πολλά, και γνώριζαν λιγότερα απ’ ότι εγώ. Ο Σπυργίδης συντόνιζε τις κινήσεις του Δημήτρη μετά την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ και κάναμε κάθε 4 μήνες εργομετρικά».

Για τον Μουρίνιο:

«Ο Μουρίνιο αυτό που κοιτάει κατά κύριο λόγο, πέραν του ταλέντου, είναι ο χαρακτήρας. Τον είχε καλέσει στο δωμάτιό του να μάθει για αυτόν και εντυπωσιάστηκε. Από τότε τον είχε από κοντά και τον κέρδισε με την συμπεριφορά του».

Και η συμβουλή του:

«Πρέπει να είμαστε πραγματικά δίπλα στα παιδιά μας και να τα στηρίζουμε. Εγώ πάντα θα είμαι δίπλα του, του αφιέρωνα όλο τον χρόνο μου. Ήμουν πραγματικά δίπλα του».

Share it