Search

Photos: Ισόπαλο με ωραία γκολ και ωφελημένους το ντέρμπι του Άρη Πετεινού με την Ελπίδα Γενισέας!

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ του Άρη Πετεινού και της Ελπίδας Γενισεάς, αποτέλεσμα που διατηρεί στην κορυφή τον Άρη αλλά κρατά και ζωντανή την Ελπίδα στην μάχη του τίτλου(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στην μεγαλύτερη διάρκεια του με αρκετές μονομαχίες και αρκετή…γκρίνια όπως αρμόζει σε ένα ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα της Γενισέας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τέρμα του τοπ σκόρερ της Κώστα Ξαντινίδη με τους γηπεδούχους να απαντούν με τέρμα του Άγγελου Τουρατζίδη στο 25′. Στο 37′ η ομάδα του Πετεινού άγγιξε την ανατροπή όμως η εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, με την απάντηση της Ελπίδας να έρχεται με δύο σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες στο 41′ και το 43′ με τον Κριεζή. Και ενώ το ματς έδειχνε να οδεύει στο ημίχρονο ισόπαλο ήρθε μια πολύ ωραία κίνηση και εξαιρετικό τελείωμα του Πάρη Κοτόπουλου στο φινάλε του πρώτου μέρους για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στο 53′ με σουτ του Γιάννη Μπουνταγκίδη να φέρουν το ματς στα ίσια. Μετά το 2-2 το ματς έγινε “ροντέο” με εκατέρωθεν προσπάθειες και πολλές διακοπές με την κορυφαία στιγμή να ανήκει στους γηπεδούχους καθώς στο 83′ άγγιξαν τη νίκη όμως το σουτ του Κοτόπουλου εντός περιοχής δεν βρήκε στόχο.

Το τελικό 2-2 έδωσε την ευκαιρία στον Άρη Πετεινού να διατηρηθεί στην κορυφή, έστω και με έναν βαθμό, και πλέον η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Ξάνθης στη Νεάπολη. Απο την άλλη η Ελπίδα Γενισέας στην οποία έρχονται σημαντικές διοικητικές εξελίξεις που θα ενισχύσουν τον σύλλογο έχει μπροστά της ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι μπροστά, ξανά εκτός αυτή την φορά με την Αναγέννηση στην Θαλασσιά.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Χασάν Κουλά και Αχιλλέα Τόσκα.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Λαπαδώνης, Νεανίδης(51′ Ρέβης), Δασκαλάκης, Κουτσομιχάλης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Φλώρος(60′ Τυριακής), Χριστοφορίδης, Κοτόπουλος, Πουτακίδης, Τουρατζίδης(88′ Μίλκογλου)

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ασίμ Χατζητερζόγλου): Ζαρζακόπουλος, Βασιλειάδης Γ., Δημητριάδης, Μακράκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Χαριτίδης(46′ λ.τρ. Πανταζίδης), Πεντεζίδης(70′ Καραπαζαρλής), Ξαντινίδης, Τσέκος, Κριεζής

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it