Search

Σκόραρε ξανά ο Τοπούζης, δεν έφυγε νικητής ο Μακεδονικός (+video)

Δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να ξεκινήσει με το δεξί το 2022 ο Μακεδονικός, που έμεινε στην ισοπαλία (1-1) κόντρα στην ΑΕ Λευκίμμης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σκόρερ των πράσινων ο Εβρίτης Θάνος Τοπούζης που βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί ματς, φτάνοντας τα 4 τέρματα την φετινή σεζόν.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο και αισθητά χαμηλότερο θέαμα στο δεύτερο, οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυναμικά και απείλησαν νωρίς με δύο στατικές φάσεις. Στο πρώτο κι όλας λεπτό, ο Γαρύφαλλος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκάγκου, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Πολύζος σκόραρε από κόντα, με τον βοηθό διαιτητή να έχει υποδείξει πως η μπάλα είχε περάσει άουτ πριν το γύρισμα του Τοπούζη, μια απόφαση πολύ οριακή.

Λίγο αργότερα, με στατική φάση από το ίδιο σημείο, η μπάλα στρώθηκε στον Δοξάκη αλλά εκείνος με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να τη στείλει προς την εστία.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε επίσης με δοκάρι, όταν ο Κατσέλης σούταρε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καζουλίδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας αποσώβησε λίγο αργότερα το 0-1 σε προσπάθεια του Κωστακιώτη, αλλά στο 34′ ήταν αδύνατο να αντιδράσει στο πλασέ του Γεωργακόπουλου, που αξιοποίησε στο έπακρο την όμορφη ασίστ του Κατσέλη ώστε να δώσει το προβάδισμα στη Λευκίμμη.

Ο Μακεδονικός απείλησε με τον Τσουκάνη με καλές προϋποθέσεις σε δύο περιπτώσεις, ενώ σε κρίση τίθεται άλλη μια οριακή φάση, όπου ο διαιτητής Κόκκινος τιμώρησε με κίτρινη κάρτα ένα βάναυσο μαρκάρισμα του Μπουλάτοβιτς στον Βασιλείου, επιλέγοντας να μην κάνει χρήση αυστηρότερης ποινής.

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να βρει το γρήγορο γκολ, κάτι που κατάφερε με δράστη τον Τοπούζη στο 49 λεπτό. Ο έμπειρος φορ σκόραρε σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ φέτος, στέλνοντας εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κεφαλιά-ασίστ του Μπρατσιάνι.

Ωστόσο, στο υπόλοιπο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε και η ΑΕ Λευκίμμης δε δυσκολεύτηκε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, συνεχίζοντας στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων ενόψει της προσπάθειας να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Μακεδονικού πραγματοποίησαν σήμερα οι Άγγελος Αναγνώστης (90 λεπτά) και Θανάσης Ουζούνογλου (45 λεπτά).

Επόμενη αναμέτρηση για τους «πρασίνους» την Τετάρτη (19/01), στο εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης.

Share it