Search

Δύο μεταγραφές και τέσσερις αποχωρήσεις ενόψει Αλεξανδρούπολης για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

Σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της προχώρησε η ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου που κινείται στους ρυθμούς του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη με την Εβρίτικη ομάδα, με τους Σερραίους να αποκτούν τους Μιχάλη Πεκρή και τον Χρήστο Ελέζι ενώ παρελθόν αποτελούν οι Ρεβυθόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκίκα και Φυλακτούδης

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Παραλιμνίου αναφέρει τα εξής:

«Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει της έναρξη συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Πεκρή και Χρήστο Ελέζι. Ο Πεκρής είναι παλιός γνώριμος αφού επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από την σεζόν 2019-2020. Είναι 23 χρονών και αγωνίζεται ως κεντρικός χάφ. Μέχρι τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν στον Εθνικό Σοχού.

Ο Χρήστος Ελέζι είναι και αυτός γνώριμος στην ομάδα μας, αλλά σαν αντίπαλος. Είναι 24 χρονών και έχει την ικανότητα να παίζει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Προέρχεται από τον Αετό Οφρυνίου ενώ φέτος μέχρι τον Δεκέμβριο αγωνίστηκε στον Εθνικό Σοχού. Μιχάλη και Χρήστο καλωσήρθατε στην ομάδα μας.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Χρυσόστομο Ρεβυθόπουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Ηλία Γκίκα. Οι τρεις τους βοήθησαν την ομάδα μας με την εμπειρία τους και την ποιότητα τους. Ήδη έχουν βρει τους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους, τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Επίσης, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας ο Γιώργος Φυλακτούδης μέχρι το τέλος της χρονιάς λόγω σπουδών».

Share it