Search

Photos: Άνετη νίκη επί του Ραιδεστού πριν το ντέρμπι κορυφής για την Μύκη!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα της Μύκης επικράτησε με 3-1 του ΑΠΟΞ Ραιδεστού στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το 2022 σε εξ’ αναβολής ματς που έγινε στο γήπεδο του Κατραμόυ.

Βέβαια σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός οτι μόλις στο 10′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς τραυματίστηκε ο Βογιατζής και μην έχοντας κάποιον στον πάγκο συνέχισαν το ματς με παίκτη λιγότερο. Η ομάδα της Μύκης πίεσε πολύ και στο 14′ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Ντοουκάν Σαλήογλου και μετά απο αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο 27′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με σουτ του Ακίν Κιούρτ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Γιοβανούδη σκόραρε ξανά στο 63′ με τον Φεημή Ιλκέρ και εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε με τον προπονητή της Μύκης να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με ατομική ενέργεια και σουτ ο Παναγιώτης Σουντουλίδης.

Με αυτή τη νίκη η Μύκη επέστρεψε στην δεύτερη θέση φτάνοντας τους 24 βαθμούς ενώ η ομάδα του ΑΠΟΞ Ραιδεστού έμεινε στους 9 και την 9η θέση, Πλέον όλα τα φώτα στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Κυριακής με την Μύκη να αγωνίζεται στην Λευκόπετρα κόντρα στον Κεραυνό(δείτε ΕΔΩ μενού και διαιτητές)

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Σεζέρ Φεράτογλου

ΑΟ ΜΥΚΗ: Μπουρμπούν Χ.(74′ Χουσείν Μπ.), Καρά Χότζα(70′ Κιούρτ Μ.), Καπζά Τζ., Τάντσικο, Κιούρτ Εργ., Σαλήογλου Ντ., Κιούρτ Ακ., Φεημή Ιλκέρ(66′ Κιούρτ Γ.), Τσοπτσή Χ., Κιούρτ Μπ., Σουλεϊμάν Τ.,(74′ Μπιμπασά)

ΑΠΟΞ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ: Δαβιτίδης, Μπατζής, Μιχαηλίδης, Τάσιος, Βογιατζής, Φωτόπουλος, Ραδός, Ψωμάς, Καλλιντέρης, Δεμέναγας, Σουντουλίδης

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it