Αναβλήθηκαν τα ματς Κυκλώπων, Ασπίδας και Βορέα σε Α2 ανδρών & γυναικών

Δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης και Ασπίδας Ξάνθης που ήταν προγραμματισμένοι για το Σάββατο 15/1, αλλά ούτε και το παιχνίδι του Βορέα Αλεξανδρούπολης που ήταν να διεξαχθεί στις 16/1.

Αυτό γιατί η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος προχώρησε σε αναβολή όλων των αγώνων των εθνικών κατηγοριών γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί αναφορικά με τον κορονοϊό.

Η σχετική ανακοίνωση: 

Η ΔΕΠ/Ο.Χ.Ε. στη συνεδρίαση της, την Τετάρτη 12/1/2022, αποφάσισε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων αγώνων των Εθνικών κατηγοριών της τρέχουσας αγωνιστικής (15-19/1/2022).

Η Επιτροπή, προχώρησε σε αυτή την απόφαση με την ουσιαστική συμβολή της Υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, αξιολογώντας την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα γενικότερα όπου παρουσιάζεται μια κλιμακούμενη αύξηση κρουσμάτων, αλλά και τα αιτήματα σωματείων που δέχτηκε για αναβολή λόγω θετικών αποτελεσμάτων έχοντας ως στόχο να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο το όλο σύστημα και με τις αθλητικές συναντήσεις αλλά και τις μετακινήσεις των ομάδων.

Αντιλαμβανόμαστε την όποια αναστάτωση μπορεί να προκύψει από την αναβολή και τον επανορισμό των αγώνων, αλλά εκτιμάται περισσότερο η υγεία των αθλητών/τριών και συντελεστών του αθλήματος, προκειμένου να διασφαλιστεί μια το όσο δυνατόν ασφαλέστερη αγωνιστική συνέχεια των πρωταθλημάτων.

Share it