Search

Με αντιδράσεις από σωματεία η απόφαση της ΕΠΣ Ξάνθης για επιστροφή στην δράση!

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή των ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης στην δράση έγινε σήμερα(12/1) με τα δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια της Γ’ κατηγορίας(δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα), μια επιστροφή που πάντως φαίνεται πως δεν βρίσκει όλες τις ομάδες θετικές!

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως αρκετές ομάδες (και των τριών κατηγοριών) αντιδρούν στην απόφαση της Ένωσης μετά την αναβολή των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου(8-9/1) από αυτό το διήμερο(15-16/1) να ξεκινήσει η δράση όπως άλλωστε θα συμβεί τόσο στην Γ’ Εθνική αλλά και όλες τις γύρω Ενώσεις. Αφορμή για αυτές της αντιδράσεις σύμφωνα τουλάχιστον με τις ομάδες που έχουν εκφράσει με διάφορους τρόπους την αντίδραση τους, το γεγονός πως ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ξάνθη παραμένουν υψηλά με τις ομάδες να ζητούν τα πρωταθλήματα να μπουν σε αναστολή μέχρι να πέσει ο αριθμός των κρουσμάτων που τους έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Κάτι που πάντως βρίσκει αντίθετη την Ένωση αλλά και τις ομάδες που θέλουν επιστροφή στην δράση, με την πλευρά της ΕΠΣ Ξάνθης να απαντά πως δεν υπάρχει λόγος αναστολής φέρνοντας και το χαρακτηριστικό παράδειγμα της γειτονικής ΕΠΣ Καβάλας που δεν σταμάτησε καθόλου. Κι όποια ομάδα θα έχει προβλήματα κρουσμάτων το ματς της θα αναβάλλεται όπως ορίζει φυσικά το υγειονομικό πρωτόκολλο, άλλωστε στόχος της Ένωσης είναι τα φετινά πρωταθλήματα της Ένωσης να ολοκληρωθούν κανονικά σε αντίθεση με την τελευταία διετία.

Μένει να δούμε κατά πόσον η αντίδραση των σωματείων θα φτάσει στα “άκρα” ώστε να αλλάξει η απόφαση της Ένωσης που πάντως δεν θέτει κανένα θέμα νέας αναβολής του πρωταθλήματος.

Share it