Search

Με τη Ρεάλ στο «Classico», σκοράρουν αμφότερες στο Λονδίνο!

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις απόψε, από ημιτελικό Σούπερ  Καπ Ισπανίας ως και Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Pame stoixima casino live: Όλες οι πληροφορίες

  1. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)

Ημιτελικός του Supercopa Ισπανίας (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Ο αγώνας διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Σίγουρα δε θυμίζει την ομάδα που διέπρεπε τα προηγούμενα χρόνια. Προέρχεται από το 1-1 με τη Γρανάδα (εκτός). Τουλάχιστον διατηρείται αήττητη για 7 σερί ματς (3-4-0). Επιστρέφουν οι Φ. Ντε Γιονγκ, Ανσού Φάτι, Πέδρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε και τη Βαλένθια (4-1) και συνεχίζει να είναι το φαβορί για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να συνεχίσει ανάλογα. 

Δίχως αγωνιστικά προβλήματα, δεν επηρεάζουν οι απουσίες των Μπέιλ, Ντίαθ. Μπενζεμά και Βινίσιους μπορούν να πάρουν από το χέρι τη «Βασίλισσα» και να την οδηγήσουν στη νίκη, η οποία προσφέρεται στο 2.03.

  1. Τότεναμ – Τσέλσι (21:45)

Ημιτελικός του Λιγκ Καπ, επαναληπτικός αγώνας (2-0 υπέρ της Τσέλσι το 1ο ματς). Η Τότεναμ προέρχεται από εύκολη νίκη 3-1 επί της Μόρκαμ για το Κύπελλο Αγγλίας. Καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ από το πρώτο παιχνίδι, με τον τεχνικό Κόντε να παρατάσσει βασική ενδεκάδα. Μοναδικό πρόβλημα ο εξτρέμ/φορ Σον. Η Τσέλσι δε ζορίστηκε καθόλου με την Τσέστερφιλντ, επικράτησε εύκολα 5-1. Με σύμμαχο την παράδοση στις αναμετρήσεις με τα «σπιρούνια» (6-4-0, εντός – εκτός). Σαλομπά, Καντέ και Τιάγκο Σίλβα δίνονται αμφίβολοι. Μέσα ο μπακ Αθπιλικουέτα.

Υποχρεωμένη να επιτεθεί η γηπεδούχος, θα βρει χώρους η Τσέλσι, το G/G & Over 2,5 του 2.18, θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

Share it