Search

Δύο κορίτσια από την Ξάνθη εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”! (+video)

Ξεκίνησε χθες το ταξίδι, με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.Τα φώτα του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» άναψαν το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 20:00, και η σκηνή γέμισε από έμπνευση, θετική ενέργεια, ταλέντο και διαγωνιζόμενους που μας καθήλωσαν και μας εξέπληξαν !

Η Βίκυ Μουρατίδου και η Δανάη Χατζηβασιλάκη έδειξαν το ταλέντο τους στο pole dancing, εντυπωσίασαν και κέρδισαν τον σεβασμό όλων μας

Οι δυο νεαρές Ξανθιώτισσες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αξίζουν συγχαρητήρια ! Μπορεί να μην έπεισαν τους κριτές αλλά το ταξίδι τους δεν σταματά εδώ . Συνεχίζεται στην όμορφη Ξάνθης μας όπου δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και μεταλαμπαδεύουν στις νέες και στους νέους της πόλης μας, τις γνώσεις και το μεράκι τους για αυτό που αγαπούν τόσο πολύ και ξέρουν να κάνουν τόσο καλά.

Οι δυο Ξανθιώτισσες διδάσκουν αυτό που αγαπούν – Το Pole Dancing

Το Pole Dancing αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο εκγύμνασης του γυναικείου σώματος πρώτον γιατί ξεφεύγει από τα τετριμμένα είδη άσκησης και δεύτερον γιατί δεν χρησιμοποιούνται βάρη ή αντιστάσεις αλλά το ίδιο το σώμα μας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι χαρίζει ένα φυσικό και θηλυκό σχήμα στο σώμα. Βοηθάει σωματικά και ψυχολογικά χαρίζοντας αυτοπεποίθηση στις γυναίκες συνδυάζοντας τα δύο πάθη σε δύο τέχνες : γυμναστική και χορό. Βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση λόγω αλλαγών στο καρδιαγγειακό μας σύστημα, ενώ είναι άμεσα ορατά στο σώμα μας η μείωση κυτταρίτιδας και το χάσιμο πόντων.

Δεν χρειάζεται να είστε ήδη γυμνασμένη, λεπτή ή να γνωρίζετε χορό.

Η τέχνη του Pole Dancing διδάσκεται απ´ την αρχή ,από τα βασικά, και θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τόσο ένα αξιοζήλευτο σώμα, όσο και να αποκτήσετε την απαραίτητη δύναμη που χρειάζεται για να προχωρήσετε στα επόμενα επίπεδα.

Πηγή: xanthipost.gr

Share it