Search

Pre League: «Με το αριστερό» στα μπαράζ ανόδου ο Άθλος Ορεστιάδας

Την ήττα με 3-0 σετ από την Καλαμάτα ’80 στο κλειστό γυμναστήριο Παραλίας γνώρισε ο Άθλος Ορεστιάδας στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για την Α1.

Ο Άθλος που ταξίδεψε με αεροπλάνο από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα και εν συνεχεία οδικώς για Καλαμάτα, δεν μπόρεσε να πάρε κάποιο σετ κόντρα στην ομάδα της Πελοποννήσου που ήταν ανώτερη σε όλο το ματς.

Στο 1ο σετ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 17-11 και εντέλει επικράτησαν 25-18. Στο 2ο σετ η Καλαμάτα βρέθηκε να προηγείται με 20-13 αλλά οι Εβρίτες έκαναν μία τρομερή επιστροφή μειώνοντας σε 23-20. Ωστόσο η ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Κώστας Δαλακούρας και Σωκράτης Χαραλαμπίδης από την Αλεξανδρούπολη, καθώς και οι πρώην του Εθνικού Παλέντζας & Χριστόφας (πέρασε για λίγο και από τον Άθλο), πήραν το σετ με 25-21.

Στο τελευταίο σετ η Καλαμάτα επικράτησε άνετα με 25-13 και πανηγύρισε την πρώτη νίκης της στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Άθλος υποδέχεται στις 15 Ιανουαρίου την Κέρκη Σάμου.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Δαλακούρας, Πελεκούδας, Παλέντζας, Στόγιαν, Χριστόφας, Δημητρούλης / Ντάκουρης (λ), Μπούρας (λ), Χαραλαμπίδης.

ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Φερέιρα, Αλεξάκης, Σκαρλατίδης, Ριζόπουλος, Ντα Σίλβα, Στοϊλούδης / Αρχοντούδης (λ), Ράπτης.

Share it