Search

Σημαντική ενίσχυση για τον Ορφέα Ξάνθης με επιστροφή Χατζηπαπά!

Σε μια σημαντική προσθήκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή, ανακοίνωσε την επιστροφή του Νίκου Χατζηπαπά στις τάξεις της, με τον Θεσσαλονικιό δεξιό μπακ μετά το πέρασμά του από την Ασπίδα Ξάνθης και τον Άρη Αβάτου, να ετοιμάζεται να ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα του Ορφέα μετά από περίπου 3,5 χρόνια.

Ο 23χρονος ξεκίνησε την σεζόν με τον Άρη Αβάτου, στην τρίτη του χρονιά στον σύλλογο, ωστόσο σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα έτη και παρά τις πολύ καλές του εμφανίσεις, δεν βρήκε θέση βασικού, με αποτέλεσμα να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός τελικά έμελλε να είναι ο Ορφέας, η ομάδα δηλαδή με την οποία συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό της Θράκης και δη της Ξάνθης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Ο Νίκος Χατζηπαπάς πέραν της καθοριστικής του παρουσίας τις προηγούμενες σεζόν, σε όποιον σύλλογο κι αν αγωνίστηκε, πραγματοποίησε και την πρώτη του συμμετοχή σε Τελικό Κυπέλλου, με την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες παρέλαβε και το πτυχίο του, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στο Πολυτεχνείο Ξάνθης.

Τέλος, η ομάδα του Άρη Αβάτου δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια. Αναλυτικά:

Share it