Search

Επισημοποίησε την αναστολή των πρωταθλημάτων της μέχρι τις 16 Ιανουαρίου η ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Η ΕΟΚ, όπως αναμενόταν(θυμηθείτε ΕΔΩ) αποφάσισε να διακόψει τα πρωταθλήματά της κατά δύο εβδομάδες λόγω της πανδημίας, με τις προπονήσεις, ωστόσο, να συνεχίζονται κανονικά!

Με την ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την σειρά της να προχωρά και αυτή σε αναστολή των αγώνων της κατά δύο εβδομάδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ.της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ σεβόμενο την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αλλά και λόγω των υγειονομικών συνθηκών όπως διαμορφώνονται από την αύξηση των κρουσμάτων του covid-19,αποφασίζει την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ,ΝΕΑΝΙΔΩΝ,ΠΑΙΔΩΝ ,ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ της Ένωσης κατά δύο εβδομάδες (μέχρι και 16/01/2022). Σχετικά με τις προπονήσεις των ομάδων συνιστάται στα σωματεία η πιστή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό. Επίσης, παρακαλούμε τις ομάδες να αποφύγουν τους φιλικούς αγώνες, προκειμένου να επιτευχθεί η αποφυγή κάθε επαφής μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων. Η Ένωση είναι στη διάθεση των Σωματείων για οποιοδήποτε βοήθεια και διευκρίνιση.

Share it