Search

Τα “δελφίνια” της Αθήνας, προπονήθηκαν στο πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής του ΔΠΘ!

Ο Ναυτικός  Σύλλογος “Παλαίμων”, όπου έχει έδρα την Αθήνα επέλεξε το πανεπιστημιακό κολυμβητήριο Κομοτηνής του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης (ΔΠΘ), να εκπροσωπήσει την διεξαγωγή του προπονητικού camp μέσα στην περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Μέλος του αθηναϊκού συλλόγου είναι και η πρωταθλήτρια, Μάρθα Μάτσα, οι αθλητές/τριες, συνοδεύτηκαν από τους προπονητές τους, Βασίλη Καπενή και Ρωμανό Αλυφαντή. Οι κολυμβητές/τριες προπονήθηκαν σε 25άρα πισίνα από τις 23 έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Ναυτικός Σύλλογος “Παλαίμων” μέσω του inkomotininews ευχαρίστησε την πρυτανική αρχή του ΔΠΘ, για την χρήση του  πανεπιστημιακού κολυμβητήριου αλλά και τους εργαζομένους για τις ιδανικές συνθήκες που επικράτησαν στις προπονήσεις. Επιπρόσθετος ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον προπονητή από τον κολυμβητικό σύλλογο Ν.Ε.ΡΟ, τον  κ. Αλέξανδρο Μπεκιάρη, για την φιλοξενία και την βοήθεια που τους παρείχαν.

Ακόμη εκφράστηκε η επιθυμία συνέχισης της συνεργασίας με το Τ.Ε.Φ.Α.Α., ενώ σε δήλωση του ο κ. Γούργουλης ανέφερε χαρακτηριστικά: “στόχος είναι η καθιέρωση του πανεπιστημιακού κολυμβητηρίου του ΔΠΘ στην Κομοτηνής ως προορισμού διεξαγωγής προπονητικών camp και κέντρου αξιολόγησης κολυμβητών”.

Share it