Search

Λεουτσάκος: “Δεν θα υπάρξει λουκέτο στην SL2, θα αποφασίσουμε μεμονωμένα για κάθε αγώνα”

Ο κορονοϊός έχει χτυπήσει και την Super League 2 καθώς πολλές ομάδες έχουν πληγεί από κρούσματα, με το ματς του ΑΟΞ με τον Απόλλωνα Λάρισας να είναι στον “αέρα”(δείτε ΕΔΩ)

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3 και στάθηκε στο πως θα δράσει η Super League 2 σε αυτή την ραγδαία εξάπλωση του ιού.

«Η Super League 2 το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περιμένει τα κρούσματα των ομάδων και ανάλογα με το υγειονομικό πρωτόκολλο όποιο παιχνίδι μπορεί να γίνει θα διεξάγεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα κοιτάμε κάθε μέρα τα δεδομένα. Το υγειονομικό μας πρωτόκολλο είναι έτσι και αλλιώς αυστηρό καθώς είναι σχεδόν το ίδιο με της Super League» ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος για να προσθέσει:

«Αν θα αναβληθεί κάποιο παιχνίδι θα το ξέρουμε αύριο το πρωί ή αργά σήμερα το βράδυ. Θα μας στείλουν οι ομάδες τα κρούσματα και σε συνεργασία με τον γιατρό του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα αποφασίσουμε ποιο παιχνίδι θα γίνει και ποιο όχι».

Σε ερώτηση για τα κρούσματα σε Ηρόδοτο, Εργοτέλη, Καβάλα, απάντησε ότι: «Αυτά τα παιχνίδια δύσκολα θα γίνουν», ενώ για την καταγγελία της Αναγέννησης Καρδίτσας σχετικά με τον ΑΟΚ, είπε:

«Ήρθε μια καταγγελία. Θα τη στείλουμε στον αθλητικό δικαστή και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Το ποιος έχει δίκαιο θα φανεί ανάλογα με τα κρούσματα που υπάρχουν».

Share it