Search

Έφτασε διψήφιο αριθμό κρουσμάτων και ζήτησε αναβολή του αγώνα με Ξάνθη ο Απόλλωνας Λάρισας!

Δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται η αναβολή του αγώνα της Τετάρτης(5/1, 15:00) μεταξύ της Ξάνθης και του Απόλλωνα Λάρισας.

Όπως σας είχε ενημερώσει απο νωρίς το Sportsaddict(δείτε ΕΔΩ) η ομάδα της Λάρισας είχε 6 κρούσματα απο τα χθεσινά της τεστ και στα οποία προστέθηκαν απο 4 σήμερα,  εκ των οποίων τα 9 ποδοσφαιριστές και 1 μέλος του σταφ και έτσι ως εκ τούτου το ματς οδηγείται σε αναβολή. Ήδη η ομάδα της Λάρισας έστειλε αίτημα αναβολής και αναμένεται η επισημοποίηση της Λίγκας

Η ενημέρωση της Θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρει:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν 10 κρούσματα κορονοϊού, και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Η κατάστασή τους, θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από τους υπεύθυνους του ιατρικού επιτελείου μας.

Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν εκ νέου αύριο Τρίτη (04/01) στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αιτήθηκε ήδη από τη διοργανώτρια Αρχή την αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στην Ξάνθη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League 2, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τετάρτη (05/01) στο XANTHI ARENA».

Share it