Search

Πρώτο “ηχηρό” χτύπημα του 2022 για την Ελπίδα Γενισέας με την απόκτηση του Γιώργου Κριεζή!

Την πρώτη μεταγραφή για το 2022 ολοκλήρωσε η Ελπίδα Γενισέας που προχώρησε σε μια πολύ σημαντική κίνηση κάνοντας δικό της τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό, Γιώργο Κριεζή.

Μεταγραφή με ιδιαίτερη σημασία για τον σύλλογο καθώς πέρα απο την δεδομένη ποιότητα του Γιώργου μην ξεχνάμε πως είναι και γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή των ΑΟΞ και Ολυμπιακού και πρώην προπονητή της Ελπίδας, Νίκου Κριεζή, και φυσικά το γεγονός πως είναι παιδί της Γενισέας.

Ο Γιώργος Κριεζής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ορφέα Ξάνθης και τις ακαδημίες του ΑΟΞ. Στην συνέχεια της πορείας του αγωνίστηκε δύο φορές με τον Ηρακλή Ζυγού, προ και μετά Βελγίου (αγωνίστηκε στη Νόσσεγκεμ), αλλά και στη Γ’ εθνική με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προτού ακολουθήσει η εξαιρετική του παρουσία στον Κεραυνό Πέρνης αλλά και μια γεμάτη τριετία στην Κέρκυρα με την φανέλα των  Θιναλιακού(2018-19 και 2020-21) και Οδυσσέα Αυλιωτών(2019-20).

Με τον ίδιο να κάνει γνωστή την αποχώρηση του απο την Κέρκυρα με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα γράφοντας: “3 χρόνια γεμάτα χαρά και αγάπη. 3 χρόνια που δεν περιγράφονται με λέξεις. Δυστυχώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να πω ένα τελευταίο γεια σε πολλούς και σας ζήτω συγνώμη. Θέλω όμως να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας. Από την πρώτη στιγμή με αγκαλιάσετε και μου προσφέρατε αγάπη απλόχερα σαν να ήμουν ένα δικό σας παιδί. Ήρθα πριν 3 χρόνια με μια βαλίτσα και φεύγω τόσο πλούσιος από χαρούμενες στιγμές, όμορφες αναμνήσεις αλλά και αγάπη που δεν θα αντάλλαζα με τίποτα. Ενα ευχαριστω ειναι λιγο. Εύχομαι λοιπόν σε όλους εσάς υγεία και δύναμη! Εις το επανιδείν!”

Μια αρκετά σημαντική κίνηση για την Ελπίδα που θέλει να ενισχυθεί δυνατά για να παλέψει μέχρι τέλους για την μάχη του τύλου και αναμένεται το επόμενο διάστημα να ανακοινώσει και άλλες ηχηρές μεταγραφές

Share it