Search

Πως διαμορφώνεται βαθμολογία του πρωταθλήματος Κ17 της Super League 1 μετά από 15 στροφές!

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, και παρά την κούραση απο το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, οι Έφηβοι του ΑΟΞ πέτυχαν σημαντική νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού και μπήκαν ξανά σε τροχιά Final 4.

Στο έτερο ματς των εξ’ αναβολής αγώνων της 14ης στροφής ο ΠΑΟΚ επικράτησε στα Γιάννενα του ΠΑΣ με ανατροπή, το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Λώλης στο 14′ με τον Αδάμ να ισοφαρίζει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 62′ και τον Γκιντέρσο να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 74′.

Αποτέλεσμα θετικό για την Ξάνθη που έχοντας βγάλει από το πρόγραμμα της τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ μπαίνει στις 6 τελευταίες αγωνιστικές όντας στο -3 από την δεύτερη θέση που βρίσκεται ο Άρης και στο -1 από τον ΠΑΣ, αμφότεροι πέρα απο το μεταξύ τους ντέρμπι και τα ματς με την Ξάνθη να έχουν και παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πλέον μετά την ξεκούραση των γιορτών οι παίκτες των Κώστα Προδρομίτη και Γιάννη Δημητριάδη θέλουν το 3/3 στα ματς με Λάρισα(εκτός), Λαμία(εντός) και Βόλο(εκτός) πριν μπούν στους “τελικούς” με Άρη και ΠΑΣ

Αναλυτικά:

ΑΟ Ξάνθη – Παναιτωλικός 2-0

ΠΑΣ Γιάννενα – ΠΑΟΚ 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(σε 15 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 40

2. Άρης   29

3. ΠΑΣ Γιάννινα  27

4. Ξάνθη    26

5. Παναιτωλικός  21

6. Βόλος   13

7. Λάρισα   6

8. Λαμία  6

Επόμενη αγωνιστική(16η, 8-9/1)

Λάρισα – Ξάνθη

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Λαμία – Άρης

Share it