Search

Π. Γκουτσίδης: “Πάρα πολύ καλή ομάδα η Ξάνθη, έχει ποιότητα η ΑΕΛ βγάλαμε διάθεση και πάθος και βγήκε αυτό που είδατε”(+video)

Αναπάντεχα ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Κομοτηναίου τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη στον πάγκο της Λάρισας, οδηγώντας την ΑΕΛ στη νίκη με 4-0 επί της Ξάνθης.

Στις δηλώσεις του ο Θρακιώτης τεχνικός έδειξε προσγειωμένος παρά την μεγάλη νίκη, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες και ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε:

Δε θα περιμένατε καλύτερο ντεμπούτο στο πάγκο της ΑΕΛ;

«Φυσικά, φυσικά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με τον πρωτοπόρο. Και όχι μόνο ήταν μια ομάδα που ξέρουμε ότι έχει μεγάλη ποιότητα και μια ομάδα που προερχόταν από αήττητο σερί και χωρίς να δεχθεί γκολ. Ένα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ υπέρ της Ξάνθης. Κάτι αντίθετο που δεν είχε η δικιά μας η ομάδα. Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί σ΄ αυτούς αξίζει η νίκη αυτή, όχι σε μας».

Γίνονται κάποιες αλλαγές τις τελευταίες μέρες έφυγαν κάποιοι παίκτες υπάρχει διάθεση ανανέωσης. Αν έχετε να μας πείτε κάτι για τα σχέδια σας πλέον στην ομάδα;

«Κοιτάξτε όταν ήρθα σε επαφή με τον κ. Κούγια, ο πρώτος στόχος ήταν να γίνει ομάδα, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Με σκοπό αν παλεύεις όλα τα παιχνίδια παίρνεις πόντους τότε θα έχεις ελπίδες για άνοδο, αλλά πρώτος στόχος είναι να γίνει πραγματικά ομάδα, όπως αξίζει σε αυτήν την ομάδα. Αυτός ήταν ο στόχος και αυτό προσπαθήσαμε και με αυτή τη λογική μπήκαμε και στο παιχνίδι. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά και η ΑΕΛ πιστεύω έχει ποιότητα στο ρόστερ της και σήμερα έδειξε και διάθεση και πάθος και βγήκε αυτό που είδατε σήμερα».

Share it