Search

Υποψήφιος για την θέση του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης ο Μ. Κακουλίδης

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΣ Θράκης, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Μιχάλης Κακουλίδης.

Ο πρόεδρος  του Πόντου Θρυλορίου ζήτησε την στήριξη του κόσμου και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι θέλει να αλλάξει το ποδόσφαιρο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Κακουλίδης κατηγόρησε το «σύστημα Γαβριηλίδη», αναφέροντας πως στόχος της διοίκησης του είναι η ΕΠΣ Θράκης να λειτουργεί για τα σωμάτια και όχι το αντίθετο, όπως «συμβαίνει μέχρι σήμερα».

“Μετά από 45 χρόνια ενεργής συμμετοχής στους αγωνιστικούς χώρους, μέσα και έξω από τα γήπεδα, πήρα την απόφαση να δηλώσω υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ ως υποψήφιος πρόεδρος της νέας διοίκησης. Η πολύχρονη εμπειρία μου καθώς και οι σπουδές μου ως καθηγητής φυσικής αγωγής, μου δίνουν όλα τα εχέγγυα να μπορέσω να υλοποιήσω το όραμα το οποίο έχω και να αλλάξω την κατάσταση του ποδόσφαιρου στο νόμο Ροδόπης. Επί 45 χρόνια συνεχούς δράσης μέσα στα γήπεδα, έχω βιώσει την εμπειρία σε όλους τους τομείς για να μπορέσω να υλοποιήσω το όραμα μου. Στόχος της διοίκησης της οποίας θα ηγούμαι, είναι η διοίκηση να λειτουργεί για τα σωμάτια του νόμου Ροδόπης και όχι όπως γίνεται τώρα, με το σύστημα Γαβριηλίδη, τα σωμάτια να λειτουργούν και να προσφέρουν στην διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης. Το ποδόσφαιρο στο νόμο Ροδόπης, ειδικά την τελευταία δεκαετία, έχει μπει σε ένα βαθύ πέλμα από το οποίο πρέπει να ξεκολλήσει. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διοίκησης και να μπορέσουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Δημιουργούμε μαζί το ποδόσφαιρο του νόμου Ροδόπης”.

 

Share it