Search

Με μεγάλα ντέρμπι ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Δια χειρός Κώστα Κατσουράνη διεξήχθη η κλήρωση για το Κύπελλο Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε εκτός ΕΠΟ, σε ξενοδοχείο των Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων και των οκτώ ομάδων (ΑΕΚ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Άρης, Λαμία, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ) που συνεχίζουν στο θεσμό.

Με όλους τους μεγάλους παρόντες, μοιραίο να βγει και… ντέρμπι στα προημιτελικά!  ΠΑΟΚ – ΑΕΚ το μεγάλο ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα στους «8». Με Λαμία «έπεσε» ο Άρης, με Αναγέννηση Καρδίτσας ο Παναθηναϊκός, με Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός.

Οι αγώνες είναι διπλοί και ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Άρης – Λαμία

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Στα ημιτελικά τώρα, η ομάδα που θα προκριθεί από το Άρης – Λαμία, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας και ο νικητής του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Παναιτωλικός – Ολυμπιακός.

Κύπελλο Ελλάδας: Οι ημερομηνίες των αγώνων μέχρι τον τελικό!

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι πρώτες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά θα διεξαχθούν στις 18-19-20/01 και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα αργότερα (25-26-27/01).

Η 1η αγωνιστική των ημιτελικών είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το τριήμερο 8-10/2 και οι ρεβάνς στις αρχές Μαρτίου (1-3/3). Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στις 21 Μαϊου στο ΟΑΚΑ.

Share it