Search

“Εφιαλτικό” φινάλε στο 2021 με βαριά ήττα στην Λάρισα για την Ξάνθη που έδειξε πως θέλει ενίσχυση!

Πραγματοποιώντας μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις της η αγνώριστη, ειδικά στο δεύτερο μέρος, Ξάνθη υπέστη βαριά ήττα με 4-0 στο Αλκαζάρ απο την Λάρισα, στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα δέχτηκε 4 γκολ ενώ στα προηγούμενα 7 ματς είχε δεχτεί μόλις 1!

Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Θρακιώτη τεχνικού, Παναγιώτη Γκουτσίδη έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Όγκμποε που σκόραρε τρεις φορές (26′, 51′, 64′) και τον Τσουμάνη στο 88′  διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Η Ξάνθη είχε την φάση του αγώνα στο 44′ όμως ο Τσέλιος δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, με τους Θρακιώτες στο δεύτερο μέρος να είναι απογοητευτικοί

Απο την άλλη η ομάδα της Ξάνθης πλήρωσε τις σημαντικές απουσίες στην άμυνα κυρίως, αλλά και την έλλειψη καθαρόαιμων εξτρέμ . Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να είναι κοντά οι Θρακιώτες έδειξαν πως θέλουν ενίσχυση για να μπορέσουν να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το δεδομένο φυσικά είναι πως δεν ήρθε η καταστροφή καθώς είναι η πρώτη ήττα της ομάδας που παραμένει στην κορυφή. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά παρέμεινε στους 22 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 5/1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Μηνούδη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου Θ., Κολομπίνο (86′ Μαυριάς), Γιάκος (79′ Παπαγεωργίου Κ.), Νικολιάς (69′ Γλυνός), Όγκμποε (86′ Τσουμάνης), Ακούνια (86′ Νίνο).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Ίτσο, Παπάζογλου, Φαζός, Τζανακάκης (56′ Δεληγιαννίδης), Πολίμος, Θυμιάνης (56′ Δόρης), Gomez, Πλατέλλας (46′ Κρητικός), Γκουνσάρι (56′ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Ιμπραΐμι (79′ Δημητριάδης Τ.)

Share it