Παρουσίασε τον Γκουτσίδη ο Κούγιας στους παίκτες της ΑΕΛ εν μέσω αποχωρήσεων!

Την πρώτη του προπόνηση έκανε την Κυριακή (26/12) ο Παναγιώτης Γκουτσίδης στην ΑΕΛ. Την παρουσίαση του 56χρονου Κομοτηναίου τεχνικού στους παίκτες έκανε ο Αλέξης Κούγιας, με την επίσημη παρουσίαση -που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (27/12)- να αναβάλλεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του μεγαλομετόχου των «βυσσινί».

Στην ενημέρωση των Θεσσαλών αναφέρονται τα εξής: «Σήμερα στις 15:00 παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και τους υπόλοιπους συνεργάτες του ποδοσφαιρικού τμήματος (ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές), ο νέος προπονητής της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο άμεσος συνεργάτης του Αλέξης Σπυρόπουλος.

Η αυριανή επίσημη παρουσίαση και των δύο στις 14:00 στα γραφεία της ΑΕΛ ματαιώνεται προσωρινά λόγω εκτάκτου επαγγελματικής υποχρεώσεως του κ. Κούγια στα δικαστήρια της Λαμίας, αλλά και του βεβαρημένου προγράμματος όλου του προπονητικού τιμ, ενόψει και του ιδιαίτερα κρισίμου αγώνα απέναντι στην Ξάνθη»

«Τσουνάμι» εξελίξεων στην ΑΕΛ – Παραιτήθηκαν και οι Καραπιάλης, Παραφέστας

Μετά την παραίτηση του Ζήση Ντελόπουλου από τη θέση του αντιπροέδρου, αποχωρούν τόσο ο Βασίλης Καραπιάλης όσο και ο Τάκης Παραφέστας.

Είχε προηγηθεί της παραίτησης Ντελόπουλου ολικό ξήλωμα από τον Αλέξη Κούγια στο προπονητικό τιμ με τον Ηλία Φυντάνη να αποτελεί παρελθόν μαζί με τους Μιχάλη Ζιώγα και Κώστα Μαντζιώκα.

Ο Καραπιάλης που ήταν υπεύθυνος αρχιπροπονητής των Ακαδημιών της ΠΑΕ ενημέρωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής (23/12) τη διοίκηση ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει υπό αυτές τις συνθήκες, ενώ τον ίδιο δρόμο πήρε και ο Παραφέστας με προσωπική δήλωση παραίτησης.

Η δήλωση του Τάκη Παραφέστα:

«Για προσωπικούς λόγους παραιτούμαι από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ και ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν καλές γιορτές σε όλους».

Παρελθόν και πέντε παίκτες

Πεντάδα αποδεσμεύσεων ανακοίνωσε η ΑΕΛ και έκανε γνωστό ότι μετά τους Συμελίδη, Πατράλη θα λύσουν τα συμβόλαιά τους τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά:

«Η ΑΕΛ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Maκsymenko, Badibanga, Tahar, Πατράλη και Συμελίδη να λυθούν κοινή συναινέσει τα συμβόλαια συνεργασίας τους με την ΠΑΕ. Ήδη έχουν λυθεί τα συμβόλαια Συμελίδη, Πατράλη.

Σήμερα θα λυθεί το συμβόλαιο του Tahar, ενώ αύριο αναμένεται να λυθούν τα συμβόλαια με Βadibanga, Maκsymenko λόγω υποχρεώσεων των εκπροσώπων τους. Αυτονόητο είναι ότι όλοι όσοι έλυσαν και θα λύσουν τα συμβόλαια τους θα εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους έως τις 31/12/2021, όπως απαιτεί η διαδικασία της αδειοδότησης.

Με αυτές τις εξελίξεις μειώνεται ο αριθμός των υπαρχόντων στο ρόστερ ποδοσφαιριστών από τους 35 στους 30, και τις επόμενες μέρες θα μειωθεί ακόμη περισσότερο με την παραχώρηση ορισμένων νεαρών ως δανεικών, ώστε με τους 4 τερματοφύλακες να περιοριστεί το ρόστερ στους 26 ποδοσφαιριστές που επιθυμεί ο κ. Παναγιώτης Γκουτσίδης εκ των οποίων 23 θα είναι Έλληνες και 3 αλλοδαποί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει με τον πιο θερμό τρόπο όλους τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν και θα αποχωρήσουν τόσο για την προσφορά τους στην ομάδα όσο και για το ήθος τους. Τους ευχόμαστε κάθε επιθυμία στην ζωή τους σε ότι και αν επιδιώκουν. Οι στόχοι της ΑΕΛ για την τρέχουσα περίοδο είναι γνωστοί:

Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο που αγωνιζόμαστε και

Ο δεύτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός ελληνικού ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές με 3ετή, 4ετή και 5ετή συμβόλαια ανάλογα με την ηλικία τους.

Οι γνωστοί στην Λάρισα που ξυπνάνε και κοιμούνται για το πως θα προκαλέσουν κακό στην ΑΕΛ, διακινούν διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας αναφέροντας διάφορα ονόματα και μοιράζοντας τίτλους και θέσεις, αφού λόγω της ελλείψεως πλέον πληροφορήσεως για το τη συμβαίνει στα γραφεία και στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, εκθέτοντας διάφορα ονόματα και μοιράζοντας θέσεις, είτε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε στη διοίκηση, ελπίζοντας ότι κάποιο από αυτά τα ονόματα τελικώς θα εργαστεί στην ΑΕΛ, αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από fakenews.

Η θέση του αποκλειστικά υπευθύνου όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΑΕΛ έχει κλειδώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη την Τετάρτη 29/12/202.

Επίσης εδώ και εβδομάδες έχει κλειδώσει η ιδιαίτερα κρίσιμη θέση του διευθυντού marketing και δημοσίων σχέσεων, ο οποίος θα γίνει συγχρόνως και μέλος του Δ.Σ., θα έλθει από την Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση στη Λάρισα τις επόμενες μέρες και θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το διαφημιστικό κομμάτι, το ραδιόφωνο και την μπουτίκ της ΑΕΛ σε συνεργασία με τους κ.κ Καλογιάννη, Αναστασίου, Γκατζούλη και βεβαίως τον κ. Χριστακόπουλο.

Το ίδιο πρόσωπο θα είναι και ο αποκλειστικά υπεύθυνος και των ομάδων U20 και U17 της ΑΕΛ, αφού θα εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο στην θέση του, συνεργαζόμενος με τον παλιό ποδοσφαιριστή και διοικητικό στελέχος κ. Κώστα Κοταρέλα ο οποίος πλέον θα ασχολείται αποκλειστικά με τις ομάδες Νέων.

Τις επόμενες μέρες θα ορισθεί η ημερομηνία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΑΕΛ, όπου και θα ενταχθούν στο Δ.Σ της ΑΕΛ και τα νέα μέλη που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν».

Share it